Uudenvuodenaatto ja tällä vuodella ei ole enää kovin montaa tuntia jäljellä. Kuten eilen sanoin niin aina vaan tuntuu että vuodet vierivät nopeammin ja nopeammin. Tuntuu kuin olisin aivan äskettäin toivottanut teille hyvää uutta vuotta 2016. Huomenna saamme jo kirjoittaa 2017, vuosi jonka toivon olevan täynnä onnea, terveyttä ja unelmia.
————
Nyårsafton och det är inte många timmar kvar på detta år. Som jag sa redan igår så känns det verkligen som om åren bara går fortare och fortare hela tiden. Tycker det var alldeles nyligen som jag önskade er ett gott nytt år inför 2016. Imorgon får vi skriva 2017, ett år som förhoppningsvis är fyllt med lycka, hälsa och drömmar.

Vuoteen on mahtunut lukuisia blogipäivityksiä ja vielä sitäkin enemmän kuvia. Valokuvaamisesta on tullut entistä tärkeämpi harrastus ja nälkä vain kasvaa syödessä. Kotimme on ollut esillä muutamassa sisustuslehdessä ja olemme myös tänä vuonna saaneet kunnian olla mukana tunnelmallisessa joulukuvauksessa jota innolla odotamme ilmestyväksi ensi vuonna. Olen niin iloinen ja kiitollinen että teitä siellä ruudun toisella puolella on enemmän ja enemmän. Sydämellinen kiitos teille jokaiselle ♥ Annatte tälle bloggaamiselle sen suolan sillä yksin täällä ei kovin kauan viihtyisi. Ainakin minulle nimenomaan vuorovaikutus on se suurin inspiraatio tähän juttuun.
————
Det har blivit en hel del blogginlägg under året som gått och ännu mer bilder. Att fota har blivit en ännu mer betydelsefull hobby för mig och ju mer man lär sig desto mer vill man pröva sig framåt. Vårt hem har fått vara med i några inredningstidningar och även i år fick vi vara del av ett mysigt julreportage som vi ser fram emot att få se i tyck nästa år. Är så glad och tacksam att ni där på andra sidan rutan har blivit fler och fler. Hjärtligt tack till var och en av er ♥ Ni gör det här bloggandet meningsfullt för ensam skulle man inte trivas här värst länge. Eller i all fall för mig är växelverkan den största inspirationen.

Vaikka ajoittain onkin hieman ristiriitaisia tunteita koko bloggailua kohtaan niin ainakin juuri nyt näyttää siltä että jatketaan samaan malliin myös ensi vuonna. Toivottavasti pysytte matkassa mukana silloinkin.
Nyt haluan koko sydämestäni toivottaa teille jokaiselle 
Onnellista ja Ihanaa Uutta Vuotta 2017 ♥
————
Trots att tankarna kring hela bloggandet ibland är tudelade så ser det just nu ut som att vi fortsätter på samma sätt även nästa år. Hoppas ni vill följa med också då.
Nu vill jag från hela mitt hjärta önska er alla ett 
Lyckligt och Gott Nytt År 2017 ♥

4 Comments on “ONNELLISTA UUTTA VUOTTA | LYCKLIGT NYTT ÅR

  1. Kiitos sinulle upeasta blogistasi 💖 täällä jatketaan uutena vuonnakin 💖

    Onnellista uutta vuotta 💖⚘💖

  2. Lämmin kiitos sinulle ihanan aktiivisesta mukanaolosta ❤️ Aina yhtä iloinen että olet jättänyt merkin kommentin muodossa tänne ❤️ Ihana kuulla että olet mukana myös tänä vuonna. Oikein kaunista alkanutta vuotta ❤️

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.