Mukavaa alkanutta vuotta!
Toivottavasti vuodenvaihde sujui teillä mukavissa merkeissä ja vuosi on alkanut mitä parhaimmalla tavalla. Meillä aatto sujui rauhallisesti kotona, parhaimmassa seurassa, oman perheen kesken. Alkuillasta suuntasimme kaupunkiin katsomaan ilotulitusta, kuten muutama muukin. En ole koskaan aikaisemmin nähnyt sellaista väenpaljoutta meidän pienessä kaupungissa. Kotiin palattuamme katettiin pöytä ja herkuteltiin juustoilla, leikkeleillä ja niillä perinteisillä nakeilla ja perunasalaatilla. Jälkiruokana valkosuklaapannacotta vadelmakastikkeella. Ihailimme lisää raketteja ja kuuntelimme läheisen sataman alusten sumutorvien soittoa vuoden vaihtuessa keskiyöllä.
————
Trevlig fortsättning på året!
Hoppas nyårsaftonen var trevlig hos er och att det nya året har börjat på bästa möjliga sätt. Våran nyårsafton var lugn och skön, firades i det bästa sällskapet, med egna familjen. Från början av kvällen tog vi oss in till staden för att titta på fyrverkeriet tillsammans med en hel del andra. Har inte någonsin tidigare sett så mycket folk på en och samma gång i vår lilla stad. När vi kom hem dukade vi bordet och åt lite ostar och förstås de traditionella, knackorv och potatissallad. Till dessert pannacotta med rårörda hallon. Sen tittade vi igen på lite mer fyrverkerier och lyssnade på fartygens signalhorn vid midnatt när 2016 övergick till 2017.

 Tämä vuoden ensimmäinen päivä on ollut kaunis aurinkoinen pakkaspäivä. Ihanaa että vihdoinkin oli edes vähän valoisampaa. Enemmän tai vähemmän miltei koko joulukuu on tuntunut yhdeltä pitkältä syksyltä täällä etelässä. Nyt tosin luvataan loppuviikosta paukkupakkasia joten ehkä se talvi löytää tänne meillekin.

————

Årets första dag har varit vackert solig med klarblå himmel. Härligt med lite ljus då hela december mer eller mindre känts som en enda lång höst här i söder. Nu lovar dom riktigt kallt till slutet av veckan så få se om vi äntligen får lite vinter här också.

Hieman on tyhjä olo nyt kaikkien juhlapyhien jälkeen ja tuntuu että mitäs sitä nyt keksisi tänne blogiinkin. Loppuvuosi kun tuppaa olemaan niin täynnä postausideoita ja juttuja ettei melkein kaikkea edes ehdi tänne postata. Mutta eiköhän se taas siitä kunhan vuosi ja arki pääsee käyntiin, ihan tavallisista arkisista asioista ne ideat ja jutut yleensä syntyvätkin. Valo lisääntyy ja kohta olemme jo taas jopa puutarhakaudessa ennen kuin huomataankaan.

Mukavaa tammikuuta.

————

Nästan så det känns lite tomt nu efter alla festligheter och helger. Jag undrar vad jag ska hitta på här på bloggen nu också eftersom slutet av året oftast är fyllt med idéer som jag knappt ens vill hinna få med här inne innan jul. Men jag tror att det tar sig bara året och vardagen kommer igång igen, ifrån vardagen kommer nästan alla idéer trots allt. Ljuset ökar och snart är vi ute i trädgården igen innan vi ens hinner märka.

Trevlig januari.

8 Comments on “VUODEN ENSIMMÄINEN | ÅRETS FÖRSTA

  1. Voi että miten ihailenkaan sinun kuvia. Niissä on niin hienot värit, valaistus, tunnelma ja esineet. Hyvää uutta vuotta sinulle! ♥

  2. Ihanaa alkanutta vuotta vielä täältäkin kautta 💖

    Upeat tunnelmat siellä ja voi namskis tuota jälkkäriä 😍 se on varmasti huippu hyvää 🤗

  3. Vielä flunssasta toipuvina vietimme uuden vuoden ihan kahdestaan lepäillen, herkutellen ja raketteja katsellen. Meilläkin oli valkosuklaapannacottaa 🙂 Hyvää alkanutta vuotta! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  4. Kovasti paranemisia teille <3 ja ihanaa alkanutta vuotta <3 Valkosuklaapannacotta on herkkua 🙂 Nauti talvipäivistä. Saaristo on nyt niin kaunis kun meri savuaa ja pakkanen paukkuu. Mukavaa Loppiaista <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.