No nyt on talvi ja kireä pakkanen. Mutta kyllä on kaunista. Olimme aamupäivästä aikaisin merenrannalla ihailemassa savuavaa merta ja auringonnousua. Kuvia tulossa tänne blogiinkin kunhan saan ne käytyä läpi. Ihana raikas tunne ja reippaan ulkoilun jälkeen on mukava palata takaisin sisälle lämmittelemään.

————

Nu är det vinter och riktigt kallt. Men vackert. Vi var redan tidigt ute vid stranden för att beundra sjöröken och en vacker soluppgång. Tog lite bilder förstås också som ni får se när jag gått igenom dem. Riktigt fräscht där ute och känns skönt att få komma in i värmen efter en stund utomhus.

Nyt takassa rätisee tuli ja kupeissa on lämmintä kaakaota kermavaahdolla. Täytyyhän näistä pakkaspäivistä ja viimeisistä joululomapäivistä ottaa kaikki ilo irti. 
Luonnosta löytää aina täydellisen väriharmonian. Tuossa keskimmäisessä kuvassa on kaikki minun lempparivärit. Harmaansinistä, ruskean sävyt ja valkoista.
————
Nu sprakar elden i brasan och i muggarna har vi varm kakao med vispad grädde. Visst måste man ju njuta litet extra av dessa vinterdagar och de sista dagarna på jullovet.
I naturen råder fullständig harmoni i färgerna. På den mittersta bilden finns alla mina favoritfärger. Gråblått, olika bruna nyanser och vitt.

Muuten tänne ei kuulu sen ihmeempää, rauhallisesta menosta nautitaan kiireisen joulunajan jälkeen. Uudella innolla arkea kohti talvesta ja valosta nauttien. Pikkuhiljaa syntyy uusia sisustushaaveita lehtiä selatessa ja olen suonut muutaman ajatuksen jopa tulevalle puutarhakaudellekin jo.

Iloa päiväänne!

————

Annars går dagarna i lugnt tempo här hos oss efter julens brådska. Med nya krafter mot vardag. Härligt med vinter och solljus igen. Småningom får jag lite nya inredningsdrömmar då jag har tid att bläddra i tidningar och några tankar kring trägården har jag till och med redan haft.

Önskar er en fin fortsättning på dagen!

4 Comments on “KUN PAKKANEN PAUKKUU | NÄR KÖLDEN KNÄPPER

  1. Jotakin aivan ihania talvipäivän kuvia! <3 Kyllä todella nyt on niin kaunista, ja ihanaa kun aurinko heittää kauniita säteitään lumeen, kuin pieniä timantteja! <3 Itsekin kovasti teki mieli tänään kuvailemaan töiden jälkeen, mutta sen verran kova pakkanen, että jos vähän lauhtuisi niin heti sitten :-)
    Katselinkin instassa huikeita meri kuviasi! <3

    Mukavaa loppiaista! <3

  2. Kiitos ❤️ Nyt on kyllä niin kaunista joka puolella, tänäänkin upea kuura puissa ja sininen taivas. Ei tuolla kovin kauan viitsi olla, mutta yllätävän hyvin tarkenee kunhan vaan pukee kunnolla.

    Mukavaa Loppiaista ja viikonloppua ❤️

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.