Joulu ja jopa loppiainenkin, joka perinteisesti päättää joulun menivät jo, mutta täällä kasvihuoneessa havut sekä valot saavat vielä olla paikoillaan jonkin aikaa. En miellä näitä niin kovin jouluisiksi, enemmän talviskoristeiksi vaikka. Tai no onhan joulukuusi jouluinen mutta sen valot loistavat niin kauniisti iltaisin kuten valkoiset paperitähdetkin.
————
Julen och även trettondagen som tradiotionellt avslutar julen är redan över, men här i växthuset får granriset och belysningen stå kvar ett tag till. Tycker det inte är så juligt, mer kanske vintrigt med dom här dekorationerna. Eller visst är ju julgranen lite julig, men den lyser så vackert om kvällarna liksom också de vita stjärnorna i fönstren.

 Jotenkin tämä kaikki pääsi oikeuksiinsa vasta nyt kun vihdoinkin saimme lunta viime viikolla. Yhtenä iltapäivänä sytytin kaikki kynttilät ja voi, mikä tunnelma olikaan. Hämärtyvä iltapäivä ja se talven upea sininen hetki. On nämä vuodenajat vaan niin ihanat, jokainen niistä on kaunis omalla tavallaan.
————
Allting blev så fint och kom ännu mer till sin rätt nu då vi äntligen fick snö förra veckan. En eftermiddag tände jag alla ljus och vilken stämning det blev i den skymmande eftermiddagen och vackra blåa stunden. Vilken lycka att ha alla dessa årstider som var och en har sin charm.

Päivä päivältä päivät pitenevät ja muutaman kuukauden kuluttua tänne voi jo varmaan tuoda ensimmäiset sipulikukat kevätaurinkoon. Toivon kuitenkin että sitä ennen saamme nauttia kunnon talvesta vaikka paukkupakkaset ovat tältä erää jo lauhtuneet ja ulkona on tänään kunnon lumipyry.
Nyt valmistautumaan ja sitten suuntaamme kummipojan syntymäpäiville. 
Leppoisaa lauantai-iltaa!
————
Det blir sakta ljusare dag för dag nu och om några månader kanske man kan ta ut lite lökväxter i vårsolen. Före det hoppas jag ändå att vi får njuta av en vacker och äkta vinter. Här har kölden lagt sig och vi har snöyra här idag.
Nu ska vi göra oss klara och sedan ska vi gå på födelsedagskalas till gudsonen.
Skön lördagkväll!

8 Comments on “HÄMÄRÄN LASKEUTUESSA | NÄR SKYMNINGEN LÄGGER SIG

 1. Voi kuinka siellä on satumaista! <3 Tuo on kyllä aivan hurmaava paikka, huokaus ja ihastus! <3 Tuolla nauttii mieluusti kaakaota hyvässä seurassa! <3

  Mukavaa lauantaita! <3

 2. Voi mahdoton, miten upea viherhuone ja tunnelma. Kerrassaan ihastuttavaa. En yhtään ihmettele, ettet kuori ihania valoja vielä pois. Nythän ne vasta ihanalta näyttävät kun lumi valaisee maisemia ja iltahämärä on sinertävää =)

 3. Upeaa ja miten käsinkosketeltava tunnelma! <3
  Kauniit kuvat ihastuttavasta kasvihuoneesta! <3

  Mukavaa sunnuntaita! 🙂

  T: Emppu / Iloa ja Unelmaa

 4. Tunnelmallista ja kaunista siellä 🙂 Valoisaa kevään odotusta ja alkanutta vuotta!

 5. Kiitos <3 Lemppari paikka kaikkina vuodenaikoina vaikkei siellä tietty näin talvella tule vietettyä aikaa samallalailla kuin kesällä. Nyt on niin ihanaa kun tänne eteläänkin saatiin vihdoinkin lunta. Suloista sunnuntai-iltaa!

 6. Kiitos <3 Ulkona on niin ihanaa nyt lumen myötä, toivottavasti talvi vaan pysyisi nyt jonkin aikaa. On niin paljon valoisampaa ja puhtaan valkoista. Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.