Ihanaa lauantaita kaikille!
Ensimmäisen arkisen viikon jälkeen viikonloppu on odotettu ja enemmän kuin tervetullut. Tämän vuoden ensimmäinen viikonloppu ilman minkäänlaista ohjelmaa. Ainoastaan rentoa kotoilua ja oleilua, akkujen lataamista. Aloitimme tämän lauantain reippaalla ja raikkaalla kävelylenkillä. Ulkona on miellyttävä plussakeli ja aivan tyyntä. Linnut jopa jo visertelivät lenkin varrella.
————
Härlig lördag till alla!
Den första helgen efter den första veckan med vardag var mer än välkommen och efterlängtad. Första helgen på det här året som vi inte har något program alls. Endast hemmamys som gäller, härligt. Vi började den här lördagen med en uppfriskande promenad. Det är väldigt skönt väder ute med plusgrader och lite fågelkvitter till och med.

 Aikaisemmin viikolla saamani upeat synttäriruusut ovat edelleen hienoja ja ilahduttavat myös ihanalla tuoksulla. Sisälläni alkavat kevätfiilikset jo pikku hiljaa heräilemään. Talvea on vielä paljon jäljellä mutta silti tunnen sen ihanan keväisen kuplivan ilon kun valo lisääntyy ja päivät pitenevät.
————
De vackra födelsedagsrosorna jag fick tidigare i veckan är fortfarande fina och doftar så gott också. Inom mig börjar småningom vårkänslorna att vakna. Jag vet att det ännu är väldigt mycket vinter kvar, men ändå kan jag känna den där härliga, pirriga glädjen då dagarna blir längre och ljusare.
 Nyt lämmittämään vähän eilistä kanakastiketta lounaaksi, jopa ruoanlaitossa pääsee tänään helpolla. Illaksi mies on luvannut tehdä pizzaa. 
Rentoa talvilauantaita!
————
Nu ska jag värma gårdagens broilersås, även enkel matlagning som gäller idag. Till kvällen har mannen lovat göra pizza. 
Skön vinterlördag! 

2 Comments on “RUUSUJA JA LAUANTAI | ROSOR OCH LÖRDAG

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.