Instagramista ymmärsin että tänään on tulppaanin päivä joten sen kunniaksi muutamat kuvat niin tulppaaneista kuin talvisesta keittiöstä. Onpa hauskaa että tämä kevättä lupaava kaunis kukka on saanut oman juhlapäivän. Tämä on minun toinen tulppaanikimppu tänä sesonkina. Ensimmäinen kellastui ja kuivui pystyyn maljakkoon päivässä (vaikka oli vettä) mutta onneksi tämä toinen vaikuttaa paljon parempi laatuiselta. Joku ehkä muistaa että jo viime vuonna ihmettelin nykypäivän tulppaanien huonoa laatua. 
————
Förstod på Instagram att det idag är tulpanens dag så då får det bli några bilder på såväl tulpaner som lite vinterkök idag. Så roligt att denna vackra blomma, som ger ett löfte om vår, har fått en alldeles egen dag att uppmärksammas. Det här är min andra bukett med tulpaner för i den här säsongen. Den första buketten gulnade och torkade på en dag trots att den hade friskt vatten, men som tur verkar den här andra buketten vara av bättre kvalitet. Någon kanske minns att jag redan förra året undrade över den dåliga kvaliteten på tulpanerna nuförtiden.

Keittiössä mennään edelleen sinivalkoisella ja se väriyhdistelmä on aina vaan niin mieluinen. Lasikaappia täytyisi taas vähän siivota ja järjestellä kun sinne tulee aina vaan laitettua ne kauneimmat ja eniten käytössä olevat jutut vähän miten sattuu. Varsinkin sinivalkoisissa astioissa on se jokin joten ostin itselleni syntymäpäivälahjaksi tämän Arabian Suomi 100- vuotta malliston kauniin mukin nimeltä Suomen Kukka. 
————
I köket går allt i blått och vitt fortfarande och just den färgkombinationen ligger mig varmt om hjärtat. Skåpet borde städas och ordas upp igen eftersom det lätt bli oordning där inne då vi ställer in allt ibland lite huller om buller, de kärl som används mest. Älskar blåvitt porslin och jag köpte mig själv i födelsedagspresent den här fina muggen med motivet Finlands blomma ifrån Arabias serie  för Finland 100-år.

Muuten täällä sunnuntai noudattaa samaa rauhallista linjaa kuten eilinen lauantaikin. Vähän ulkoilua ja kotitöitä sekä lepoa siinä sivussa.
Oikein mukavaa alkavaa viikkoa <3
————
Här går söndagen i precis lika lugna tecken som gårdagen. Varit lite ute och sköter hushållssysslor samt vilar där emellan.
Önskar er en fin start på den kommande veckan <3

2 Comments on “TULPPAANIN PÄIVÄ | TULPANENS DAG

  1. Meillä on nyt ensimmäinen tulppaanikimppu tänä vuonna ja tosiaan perjantaina ostettujen kukkien lehdet ovat jo ihan kellastuneet ja kukatkin näyttävät hiukan huonoilta. Osa kimpuista oli homehtuneita ja palautettiin kauppaan. Onneksi saimme uudet tilalle, mutta laatu on kyllä huonoa.
    Taas niin kauniit kuvat blogissasi!
    Leppoisaa sunnuntainjatkoa! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  2. Todella harmi kun ovat niin huonoja nykyään 🙁 Mikäköhän niissä on kun olen myös useasti nähnyt että ne jo kaupassa ovat ihan kellastuneet lehdistä ja todella harvoin kukat aukeaa. Muistan että ennen ne aina aukesi ja jopa tiputteli terälehtiä. Nykyään ne vaan ikään kuin kuivuvat pystyyn ilman että kukat edes aukeavat. Hyvä että saitte uudet kukat ja toivottavasti ne ovat paremmat ja antavat iloa kauan. Ihanaa viikon jatkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.