Täällä taas muutaman päivän tauon jälkeen. Joka ilta on ollut täynnä ohjelmaa koko alkuviikon joten aikaa ei vaan yksinkertaisesti ole löytynyt ennen kuin nyt. Ensimmäinen ilta ilman ohjelmaa tänään, tai tytär on kyllä tanssimassa mutta tänään oli miehen vuoro kuskata. Itse jäin kotiin ja otin kupin kahvia sekä uusimman Lantliv-lehden käteen.
————
Här igen efter några dagars paus. Varje kväll har varit fylld med något slags program hela veckan att jag har bara inte helt enkelt haft tid innan nu. Första kvällen utan program idag, eller dottern dansar även ikväll men idag var det mannens tur att vara kusk. Själv stannade jag hemma med en kopp kaffe och nyaste Lantliv.

 Eilen tein pienen kävelylenkin kaupungilla sillä aikaa kun odotin tytärtä tanssitunnilta ja poikkesin yhdessä kaupungin uusimmissa sisustusliikkeissä. Sieltä tarttui mukaan iso nippu eucalyptuksia jotka nyt koristavat olkkarin pöytää. Ja miten sattuikaan että tuo Lantlivin-kansi on melkein sävy sävyyn. Huomaan että vihreän kaipuu alkaa taas olla havaittavissa näin kevääseen päin kun mennään. Yllätin jopa itseni ihailemalla tuota lehden kannessa olevaa vihreää kulhoa. Minä kun en aikaisemmin ole juuri vihreästä piitannut muuta kuin kasveissa.
————
Igår promenerade jag runt i staden under tiden som jag väntade på dottern som hade sin danslektion. Stack mig in i en av stadens nyaste inredningsaffärer varifrån jag köpte en stor bunt med eucalyptus. Och tänk hur det råkade sig att omslaget på tidningen går i samma nyanser. Märker att jag saknar grönt nu mer och mer ju närmare våren vi kommer. Överraskade mig själv med att beundra och drömma om den fina gröna skålen på bilden. Jag som inte brukar gilla grönt annat än i växter.

 Pidentyvät päivät ja lisääntyvä valo on jälleen herätellyt sisustusinspiraation talviunilta. Tuossa lehdessä oli valtavasti upeaa keittiöön liittyvää inspiraatiota ja ihania keväisiä kattauksia. Ehkä kohta voisi jo tuoda sisälle oksia pieniä vihreitä hiirenkorvia toivoen.
Tunnelmallista torstai-iltaa!
————
De längre och ljusare dagarna har väckt inredningsinspirationen till liv igen efter en liten vinterdvala. Där i tidningen fanns så mycket fin köksinspiration och härliga, våriga dukningar. Kanske man snart kan hämta in lite kvistar och björkris i hopp om små gröna mössöron.
Mysig torsdagskväll!

4 Comments on “TORSTAIN VIHREÄT | TORSDAGENS GRÖNA

  1. Minullekaan ei ole tuo vihreä ollut luontainen väri (paitsi kasveissa) ja nyt huomaan katselevani kaikkea vihreää sisustustuotetta ”sillä silmällä”.

  2. Upeat nuo Eukalyptukset ihan nuin pelkällään! 🙂 Täytyypä kanssa joku päivä napata kimppu yksinään, ihan vaihtelua tulppaaneille 🙂 Yleensä itsellä nuita juuri tulppaaneiden kanssa sekä jaloleinikkien, jota muuten myös odotan kovasti 🙂

    Ihanaa viikonlopun alkua! <3

  3. Tosiaan jännä juttu miten mieli välillä muuttuu 🙂 Itsekin olen viime aikoina yllättänyt itseni katselemalla vihreitä juttuja. Ihanaa viikonloppua <3

  4. Ovat totta kyllä tosi kauniit ihan pelkästäänkin vaikka vähän myös suunnittelin jos nappaisin tulppaanikimpun niiden kaveriksi 🙂 Jaloleinikkejä minäkin haluaisin, niin ihania ovat <3

    Ihanaa viikonloppua <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.