Voihan harmaus sentään, tammikuun viimeinen viikonloppu on ollut erittäin vesisateinen. Vaikka kevättä jo odotan kovasti niin ottaisin silti mieluummin kunnon talven näin talvella ja kevään sitten kun sen aika oikeasti on. Eilen oli pistäydyttävä kukkakaupassa hakemassa jotain pientä piristystä ja sieltähän ne löytyi, kauneimmat kevätkukat. 
————
Voj vilket grått väder det är, sista helgen i januari har verkligen varit blöt och regnig. Även om jag längtar till vår så skulle jag nog hellre ha riktig vinter då det är vinter och vår sedan då det på riktigt är dags för våren. Behövde något vackert att vila ögonen på så det blev en tur till blomsterhandeln igår och där fann jag de vackraste vårblommorna.

 Eilisen nopean kaupassa käynnin jälkeen viikonloppu on sujunut rauhallisesti kotosalla. Olemme tehneet ruokaa oikein ajan kanssa ja vähän leivottukin. Eilen uunissa valmistui sulatejuustolla ja kanttarelleilla täytetyt lihakääryleet uunijuureksilla ja tänään sahramilla maustettua kalakeittoa. Onni on mies joka tykkää kokata näin viikonloppuna. 
————
Efter gårdagens snabba tur till matbutiken har helgen gått lugnt och skönt här hemma. Vi har gjort mat med tid och bakat lite också. Igår blev det med kantareller och ost fyllda köttrullar samt ugnsrostade rotsaker och idag blev det fisksoppa med saffran. Lycka är att ha en man som gillar att laga mat under helgerna.

Harmi kyllä tänne on rantautunut flunssa, tyttärellä alkoi nuha jo perjantai-iltana ja itselläni tuntuu tänään kurkussa ja jaksamisessa, joten tulossa taitaa se flunssa olla. Nyt iltapäiväkahvin keittoon ja sitten taidan käpertyä tuohon sohvalle kissan viereen.
Rauhallista sunnuntaita!
————
Tyvärr har vi förkylningen hittat till oss, dottern blev snuvig redan på fredagskvällen och idag känner jag mig krasslig i min tur. Nu får det blir en kopp eftermiddagskaffe och sen kryper jag upp där i soffan bredvid katten.
Skön söndag!

4 Comments on “KEVÄTKIMPPU HARMAUTEEN | VÅRBUKETT I GRÅVÄDRET

  1. Jag tycker om oliga väder, men det här… Det gillar jag verkligen inte. När det är vinter så skullet det också vara vinterväder.
    Härlig blommor och härlig mat. Mums 😛
    Hoppas, att ni blir snart bättre! Ha en fin ny vecka! Önskar Maija, myrskyluodolle.blogspot.com

  2. Det är nog så synd då det inte är riktigt vinter väder 🙁 Men vi ska hoppas det blir sol och lite snö nu i februari.
    Tack snälla och en fin februari månad önskar jag dig <3

  3. Kiitos kovasti <3 edelleen flunssassa täällä mutta toivon mukaan kohta helpottaisi. Ihastuin niin tuohon kimppuun ja olen hoivannut sitä rakkaudella vaihtamalla raikkaan veden joka päivä jotta kestäisi mahdollisimman kauan. Ihanaa helmikuuta <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.