Niin me olemme kuukauden verran lähempänä kevättä ja kesää. Odotan pidentyviä päiviä ja sitä että kohta saa upottaa kädet multaan esikylvöjen myötä. Ajattelin nimittäin olla ajoissa niiden kanssa tänä vuonna, tosin ei ehkä ihan vielä tässä kuussa mutta kaikki se ihanuus on silti aivan nurkan takana. Täällä flunssaisena on ollut aikaa niin puutarha- kuin sisustushaaveilulle, tai siis sen verran minkä nyt ajatus näin flunssaisena on kulkenut ja itse on jaksanut. 
————
Så är vi en månad närmare vår och sommar. Jag längtar efter de längre dagarna och det att man snart får sätta händerna i jorden i och med att förså sommarens blommor och nyttoväxter. Tänker nämligen försöka vara ute i god tid med den saken i år, kanske inte ännu den här månaden men snart så är det dags. Tänk att hela den härliga tiden ligger alldeles bakom knuten nu. Har haft tid för både trädgårds- och inredningsdrömmar medan jag legat förkyld här hemma, eller så gott som man nu orkar och tanken löper då man är förkyld.

Olemme koko perhe edelleen enemmän tai vähemmän flunssaisina tällä hetkellä. Tytär on jo onneksi parempaan päin, mutta miehellä ja minulla päivä on mennyt levätessä ja niistäessä. Joten juuri nyt toivon että lämmin kevätaurinko lähettäisi kaikki pöpöt tiehensä. 
Ihanaa helmikuuta!
————
Här är vi fortfarande mer eller mindre förkylda hela familjen. Dottern är som tur bättre men mannen och jag har nog bara fått vila oss idag. Så just nu hoppas jag att den varma vårsolen får alla bobbor att försvinna.
Finaste februari!

2 Comments on “TERVETULOA HELMIKUU | VÄLKOMMEN FEBRUARI

  1. Kovasti parantumista sinne teille 💗 toivottavasti pöpöt lähtee pian pois!

    Mukavaa alkanutta helmikuuta 💛

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.