Meillä, kuten varmasti aika monella muullakin monesti arkena ruoat pyörivät sitä samaa helppoa rataa. Kotitekoista mutta nopeata ja helppotekoista. Viikonloppuisin on sitten ihanaa tehdä ruokaa oikein ajan kanssa ja tästä onkin tullut meille melkein yhteinen harrastus. Loppuviikosta mietimme yhdessä mitä kivaa viikonloppuruoaksi keksisi. Mies on viime vuoden aikana innostunut ruoanlaitosta oikein kunnolla ja usein se on hän joka vastaa viikonlopun ruoanlaitosta kun minä taas olen päävastuussa viikolla.
————
Det blir så lätt att det är samma, vanliga maträtter som rullar på i vardagen. Hemlagat men enkelt och snabbt ska det gå. Under helgerna är det sedan i sin tur härligt att med tid laga mat och det här har nästan blivit till en hobby för hela familjen. I slutet av veckan funderar vi tillsammans ut vad vi ska hitta på för god helgmat. Mannen har intresserat sig för matlagning riktigt ordentligt nu under det senaste året och oftast är det han som under helgerna ansvarar för matlagningen medan den lotten faller på mig under vardagen.

Ruoassa parasta on hyvät sekä puhtaat raaka-aineet. Itse olemme jo vuosia sitten jättäneet kauppaan kaikki valmiiksi marinoidut lihat ym. ja maustekaapissa ei juuri muuta tarvita kuin suolaa ja pippuria. Viime sunnuntaina valmistui mausteinen kalakeitto. Yleensä käytämme runkona jotain ohjetta jota sitten muunnamme oman maun mukaan.
Iloa torstaihin <3
————
Den bästa maten får man av rena och bra råvaror. Vi har för åratal sedan lämnat bort alla färdigt marinerade kött mm. och i kryddskåpet behövs inte så mycket mer än salt och peppar. Förra söndagen blev det en kryddig fiskgryta. Vi brukar ha ett färdigt recept som stomme men sedan så ändrar vi på det enligt vårt eget smak och tycke. 
Ikväll kommer det härliga programmet Mandelmanns på Sveriges tv4, har ni tillgång till den kanalen så titta absolut på det programmet. Ett av de finaste programmen jag sett.
Torsdagsglädje <3

2 Comments on “UUSIEN RUOKIEN KOKEILUA | PROVA NYA MATRÄTTER

  1. Juuri sanoin miehelle yksi päivä että kalakeittoa ei olla tehty pitkään aikaan. Se kun on meidän suht uusi herkku 🤗 ja voi kuinka hyvälle näyttääkään! Nam!

    Mukavaa iltaa 💗

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.