Mukavaa Runeberginpäivää!
Sunnuntain iltapäiväkahvien herkku on tänään ilman muuta Runebergintortut. Ymmärtääkseni nämä jakavat aika paljon mielipiteitä, joku tykkää joku ei ja mikä koostumus niissä sitten kuuluu olla? Itse tykkään näistä kovastikin, mutta ainostaan itse leivotuista. Karvasmanteliaromia niissä täytyy olla ja ennemmin kuivat kuin kosteat, mutta mieluiten hillosydämellä. Joten tällaisia pyöräytin aamulla aamupalan jälkeen muutaman kappaleen.
————
Trevlig Runebergsdag!
Söndag och vad annat passar bättre med eftermiddagskaffet än Runebergstårtor idag. Jag har förstått att dessa delar åsikter, en del tycker om och andra inte alls och hurdan ska konsistensen var då? Själv tycker jag dom är goda, men endast de hembakade. Bittermandelarom ska det vara i dem och hellre lite torra än fuktiga, men gärna med sylt inuti. Så sådana fick de bli idag.

 Nämä on niitä juttuja joita tulee leivottua sen kerran vuodessa. Ehkä niiden salaisuus juuri piilee siinä että niitä syö niin harvoin. 
————
Det här hör till de godsaker man bakar en gång i året. Kanske de är just därför dom smakar extra gott då man äter dem så sällan.
 Talossa vallitsee sunnuntairauha ja ulkona sataa hiljalleen lunta. Pyykkikone ja kuivausrumpu pyörii, ruoka on syöty ja tuoreen kahvin tuoksu leijailee keittiöstä. Valmistaudumme arkeen ja uuteen viikkoon. Toivottavasti huomattavasti pirteämpään ja aurinkoisempaan sellaiseen kuin mennyt viikko.
Taidan hakea vähän lisää kahvia.
Iloa uuteen viikkoon.
————
Det råder ett skönt söndagslugn i huset och ute faller det sakta lite snö. Tvättmaskinen och torktumlaren snurrar på, maten är undanstökad och det sprider sig en doft av nybryggt kaffe från köket. Förbereder oss för vardag och en ny vecka, hoppeligen en mer pigg och solig sådan än den gångna veckan.
Tror jag ska ta en till kopp med kaffe.
Trevlig ny vecka.

2 Comments on “PÄIVÄN ILTAPÄIVÄKAHVIT | DAGENS EFTERMIDDAGSKAFFE

  1. Herkulliset kuvat 😍 ja niin hyviä torttuja 🤗 itsekin perjantaina pyöräytin viikonlopuksi näitä 🤗 tosin vähän muffinsi periaatteella 🤗

    Mukavaa sunnuntain jatkoa ❄💗❄

  2. Kiitos <3 Itse tein myös muffinsivuokiin ne ;) Ovat kyllä herkkuja, muutaman pakastin tulevia herkkupäiviä varten :)

    Aurinkoista päivää <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.