Ystävänpäivä tulisi olla joka päivä mutta erityisen ihanalta ja kauniilta ystävyys tuntuu juuri tänään. Aurinko on hellinyt ja lämmittänyt kasvoja, linnunlaulu soinut kauniina musiikkina korvissa. Olen juuri saanut kotiin minun kaikista rakkaimmat joita olen halannut ja rutistanut erityisen paljon juuri tänään. Ajatukseni ovat myös parhaimman ystäväni luona erityisen paljon juuri tänään.

Ystävän ja rakkauden päivänä.

Koska Ystävänpäivä on jo ehtinyt iltaan haluan toivottaa teille ihanille 

Säkenöivän kaunista ja rakkauden täyteistä Ystävänpäivän iltaa 💗

————

Vändag borde man ha varje dag, men visst känns det extra härligt och vackert med vänskap just idag. Sol som värmer i kinderna och fågelsång som den vackraste musiken i öronen. Har just fått hem de allra dyrbaraste och mest älskade personerna i mitt liv. Kramat om dem litet extra mycket just idag. Även tankarna är extra mycket hos min allra bästa vän just idag.

På vänskapens och kärlekens dag.

Eftersom Vändagen, eller Alla Hjärtans Dag, redan har hunnit bli till kväll så jag önskar er alla fina en

Glittrande vacker och kärleksfull kväll 💗

6 Comments on “HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ | GLAD VÄNDAG

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.