Viime viikolla kun leivoin pullia otimme myös pienen varaslähdön herkuttelemalla laskiaispullilla. Piti oikein tarkistaa kalenterista milloin se laskiainen varsinaisesti on tänä vuonna ja näköjään se on vasta reilun viikon kuluttua. Laskiaissunnuntai 26.2 ja laskiaistiistai 28.2. 
Mantelimassalla vai hillolla? Tyttärelle hillolla ja meille muille mantelimassalla. 
————
Förra veckan när jag bakade bullar tog vi även en liten tjuvstart med fastlagsbullarna. Behövde faktiskt riktigt kolla upp i kalendern när fastlagen infaller det här året och det såg ut att vara först om en dryg vecka. Fastlagssöndagen är den 26.2 och fastlagstisdagen den 28.2.
Med sylt eller mandelmassa? Med sylt till dottern och mandelmassa till oss andra.
 Tänään tosin herkutellaan suklaakakulla tyttären pyynnöstä. Ystävänpäivänä leipomalleni suklaakakulle kävi nimittäin vähän hassusti. Olin koristellut sen jo tomusokerilla ja jättänyt sen pöydälle odottamaan kun kävin hetken ulkona. Ihmettelin miten kissalle tuli niin kiire juosta keittiöstä kun tulin sisälle, mutta syy selvisi kun näin kakun. Kissa oli nuollut tomusokerit kakusta.. Että näin tällä kertaa, no onneksi edes joku sai maistaa kakkua vaikka me muut emme saaneet. En millään aina muista että tämä nykyinen kissa tykkää maistella milloin mitäkin. Kerran hän oli nakertanut kääretortun pohjaa ja jouluna maistui piparkakkutalo.
————
Idag blir det chokladkaka på dotterns begäran. Det gick nämligen lite dåligt för min chokladkaka som jag hade bakat på vändagen. Hade dekorerat den med pudersocker och lämnat den framme på bordet medan jag gick ut en stund. När jag kom in undrade jag hur katten fick så bråttom att springa från köket, men förstod orsaken när jag såg kakan. Katten hade slickat pudersockret från kakan.. Att sådant den här gången, men tur att ens någon fick smaka på kakan trots att vi andra inte fick det. Glömmer att den här nuvarande katten tycker om att smaka på lite det ena och det andra ibland. En gång hade han tuggat i sig ena kanten på ett rulltårtsbotten och på julen smakade pepparkakshuset gott.
 Täälläpäin alkaa siis hiihtoloma tänään ja saamme viettää pidennetyn viikonlopun koko perheen kesken. Mitään suurempia suunnitelmia tulevalle viikolle ei ole, ainoastaan elokuvissa olisi tarkoitus käydä ja tytär toivoi myös reissua Ikeaan. 
Mukavaa viikonloppua!
————
Här börjar sportlovet idag och det blir ett lite längre veckoslut för hela familjen. Inga större planer för den kommande veckan, ett biobesök har vi tänkt oss och så önskade dottern att vi tar en sväng till Ikea.
Trevligt veckoslut!

5 Comments on “VARASLÄHTÖ LASKIAISEEN | TJUVSTART PÅ FASTLAGEN

  1. Meidänkin pitää varmaan herkutella ennakkoon laskiaispullilla, sillä hiihtolomalainen taitaa olla menossa juurikin laskiaisena. Laskiaispulla tosin maistuu aina, hillolla 🙂 Tänä vuonna olen kyllä ajatellut testata myös mantelimassan.

    Kivaa viikonloppua <3

  2. Nämä kuvat ovat kyllä jotain huikeita! <3 Ihastelin jo instan puolella, ja oi ja voi kun täällä pääsi vielä kunnolla katsomaan! :-)

    Hillolla ehdottomasti! 🙂 Muutaman kerran valmiilla Fazerin pullilla on herkuteltu! 🙂

    Ihanaa lomaa! <3

  3. Ihana kiitos <3 Oli mukavaa kokeilla välillä jotain vähän erilaista 🙂 Tuo koristeellinen leikkuulauta on Cillas- kaupasta. Nuo mustat on levyjä joita löytyi kotoa, taustana on aikoinaan muistitauluksi maalattu levy 🙂 Iloista alkavaa viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.