Hiihtoloma alkoi miltei vaarallisen herkullisissa merkeissä kun mies on vapaalla ja päätti leipoa. Mies on viimeisen vuoden aikana innostunut niin ruoanlaitosta kuin leipomisesta. Taidan nykyään jäädä kakkoseksi ainakin leipomisessa hänen rinnallaan. Tällä kertaa vuorossa oli suussa sulava suolaisen makea juustokakku, salted caramel cheesecake. Ohjeen hän löysi täältä jos joku muu innostuu.
————
Sportlovet började i farligt goda tecken när mannen är ledig och bestämmer sig för att baka. Under det senaste året har han intresserat sig för både såväl matlagning som bakning. Tror jag blir två i att baka jämfört med honom nuförtiden. Den här gången blev det en saligt söt ostkaka, salted caramel cheesecake som smälter i munnen. Receptet hittade han här om någon annan blir sugen.

 Talvikin päätti tehdä paluun sopivasti näin hiihtolomaksi. Uutta lunta on satanut ja huomisen säätiedotus lupailee kaunista ulkoilusäätä. 
Tunnelmallista iltaa.
————
Vintern beslöt sig för att komma tillbaka lagom så här vid sportlovet. Idag har det snöat nästan hela dagen och väderprognosen för imorgon lovar vackert vinterväder med sol.
Mysig kväll.

2 Comments on “KUN MIES LEIPOO | NÄR MANNEN BAKAR

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.