Mukavaa laskiaissunnuntaita!
Ulkona on ainakin talvista ja uutta lunta on tullut koko päivän ajan. Nyt on viikonlopun ruokailut ruokailtu ja laskiaspullat syöty. Tästä on hyvä jatkaa kohti arkea ja arkisempaa ruokailurytmiä. Kuten olen jo aikaisemminkin sanonut niin viikonloppuisin on ihanaa kun on aikaa ruoanlaittoon ja pöydän kattamiseen ihan eri tavalla kuin arkena. Toki arkenakin tulisi muistaa tehdä ruokailuhetkestä mahdollisimman kaunis.
————
Trevlig fastlagssöndag!
Ute är det vinter och ny snö har det kommit längs med dagen. Nu har vi ätit gott och festat med en fastlagsbulle. Det känns riktigt välkommet med vardag och vardagliga matrutiner igen. Som jag sagt flera gånger tidigare så tycker jag det är så härligt att ha mer tid för matlagning och vackra dukningar under veckosluten. Visst borde man såklart komma ihåg att göra måltiden så vacker som möjlig även under vardagen men det blir ju lätt att man vill ha det hela undanstökat så fort som möjligt.

Viime viikkoisella Ikean reissulla tarttui mukaan muutamat uudet lautaset. Tykästyin näihin kovasti ja nyt harmittaa etten ostanut muutamaa lisää. Erityisesti tykkään tuosta koristeellisesta reunasta ja siitä että jokainen lautanen on pikkuisen erilainen. Tuo harmahtava värikin on mukavaa vaihtelua ainaiseen valkoiseen.
————
Under förra veckans Ikea besök hittade jag några nya tallrikar som fick följa med hem. Föll för dem direkt och nu ångrar jag att jag inte köpte några fler. Tycker speciellt mycket om den dekorativa kanten och att varje tallrik är den andra lite olik. Den ljusgråa färgen känns också välkommen bland allt vitt porslin.

 Rakastan leinikkejä joten en voinut myöskään vastustaa tuota suloista ruukkuversiota. Täällä siis hiihtoloma loppuu ja paluu arkeen on edessä. Viikon aikana huomaa että päivä on pidentynyt ihan hurjasti ja muutaman päivän päästä olemme jo maaliskuussa. Katsoin minun Instagramista että viime vuonna olin jo maaliskuun lopulla istuttanut ensimmäiset orvokit. Kevät tulee!
Suloista sunnuntai-iltaa!
————
Älskar ranunkel och kunde ju inte motstå den här lilla söta i kruka. Här är det alltså nu slut på sportlovet och vardagen kallar. Tänk hur mycket längre dagen har blivit under en vecka och om två dagar har vi redan mars-månad här. Tittade från min Instagram att förra året hade jag planterat de första penséerna i slutet av mars. Våren kommer!
Skön söndagskväll!

2 Comments on “UUDET LAUTASET | NYA TALLRIKAR

  1. Todella kaunis kattaus ja jäin kyllä nuita lautasia kovasti ihastelemaan ❤ näyttää todella tyylikkäiltä, ja ihanaa vaihtelua 🤗 kattauksia kun täälläkin rakastan tehdä 💛

    Mukavaa sunnuntai iltaa ❤

  2. Kiitos<3 Tykkään myös siitä että lautaset ovat todella tyylikkään näköiset eikä äkkiseltään arvaisi niiden hinnan olevan ainoastaan muutaman euron kappale. Ihanaa maaliskuuta <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.