Aurinkoista sunnuntaita kasvihuoneesta! Aika värittömän näköistä tällä hetkellä mutta aivan kohta tänne saa jo laittaa enemmän väriä kukkien muodossa. Oi, että minä odotan sitä. Kaunis maaliskuinen päivä tänään, kylmän pakkasyön jälkeen aurinko tuntuu heti aamusta lämpimältä. Räystäiltä tippuu vesi ja linnut laulavat. 
————
Solig söndag ifrån växthuset! Ganska färglöst här inne just nu men snart så får man äntligen lite mer färg i form av grönt och blommor. Oj, vad jag längtar. En vacker mars söndag idag, solsken som värmer efter en kall natt med minusgrader. Takdropp och fågelkvitter.

 Otin pois viimeiset kuusenhavut ja tilalle laitoin koivunoksia. Näihin ei tule vihreitä hiirenkorvia sillä en voi pitää vettä täällä vielä niin kauan kuin on kylmiä öitä ja pakkasia. Mutta nuo koivunoksat ovat kauniit tuollaisenaankin ja tuovat keväisen tunnelman. Aurinkoisina päivinä lämpötila kohoaa jo oikein kunnolla täällä sisällä joten muutaman viikon kuluttua voin jo varmasti istuttaa ensimmäiset kukat tänne.
Mukavaa päivänjatkoa!
————
Plockade bort det sista granriset och ersatte det med björkris. Blir inga gröna mössöron på det här riset eftersom jag inte kan ha vatten här inne ännu så länge det finns risk för frost och kalla nätter, men riset är ju vackert som sådant också. Under soliga dagar blir här ju redan riktigt varmt inne så om någon vecka kanske jag kan plantera ut de första blommorna.
Trevlig fortsättning på dagen!

4 Comments on “AIVAN KOHTA | ALLDELES SNART

  1. Siellä on niin viihtyisän näköistä, kuinka kaunista! <3 Tykkään kovasti! 🙂 Varmasti kelpaa tuolla pian päiväkahvitella! <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.