Olen jo pitkään halunnut teettää kännykän valokuvista kuvia ja nyt vihdoin sain sen aikaiseksi. Käytin tähän tarkoitettua Framkalla appia jonka latasin puhelimeeni. Todella helppoa ja nopea toimitus sekä hyvälaatuiset kuvat. Tilasin tällä kertaa näitä retrokuvia jotka muistuttavat polaroid kameran kuvia. Heiltä löytyy paljon mukavia ulkoasuja joista valita ja aion ehdottomasti tilata uudelleenkin. 
————
Jag har redan länge tänkt framkalla bilder av alla foton som finns på telefonen och nu äntligen fick jag det gjort. Jag använde mig av Framkalla appen som jag laddade ner på min telefon. Väldigt enkelt och snabb leverans samt fin kvalitet på bilderna. Valde den här gången att beställa bilderna i retro format som påminner om polaroid kamerans bilder. De finns många fina och olika alternativ att välja mellan och jag kommer absolut att beställa på nytt.

Olen todella surkea saamaan valokuvia teetettyä tai albumeihin nykyään. Hävettää ihan myöntää että jopa hääkuvat yli kymmenen vuoden takaa on edelleen laittamatta mihinkään albumiin. Tässä asiassa on ryhdistäydyttävä sillä mikään ei kyllä voita aidon paperikuvan tunnelmaa ja siitä jää muisto jälkipolvillekin. Muutamia valokuvakirjoja olen sentään saanut aikaiseksi tilata vuosien varrella ja ne ovatkin todella käteviä, joten sellaisia täytyy otta tavaksi tehdä.
Mites teillä, oletteko ahkeria valokuvan teettäjiä?
————
Jag är verkligen jätte dålig med att framkalla bilder eller få in dem i album nuförtiden. Hemskt att medge men våra bröllopsbilder ligger ännu efter över tio år lösa i en låda. Måste skärpa mig i den här saken för inget vinner en riktig pappersbild, det är en viss känsla i den och de blir som minnen för efterkommande. Som tur har jag trots allt fått gjort några fotoböcker under åren och de är väldigt behändiga, så det får bli fler sådana framöver.
Hur är det med er, framkallar ni flitigt bilder?

4 Comments on “KUVIEN TEETTÄMINEN | FRAMKALLA BILDER

 1. Täällä on aina rakastettu katsella valokuvia albumista. Jossain vaiheessa teettäminen kuului joka kuukauden hommiin, siitä on tosin aikaa. Sittemmin hommasta tuli sellainen puolivuosittainen homma. Ja täytyy myös myöntää että monen monen vuoden ajalta valokuvat odottavat laittoa. Sitä inspispäivää odotellessa 🤗 hih. 🤗

  Aivan ihania olet teettänyt ❤

  Mukavaa päivää ❤

 2. Jag är helt urusel på att framkalla foton…sönerna har bilder i sina album till ungefär 2 respektive 4års ålder (nu är de 12 och 14), dottern funderar ofta varför hon inte har något album!? Jag skäms…

  Duktiga du!

 3. Olen myös miettinyt että olisi hyvä jos vaikka edes kerran vuodessa saisi tehtyä jonkun muiston valokuvien muodossa. Kuvat ovat niin ihania katsella ja muistella. Itselleni ainakin muistuu mieleen hyvinkin tarkasti joku asia jonkun kuvan kautta. Ihanaa iltaa sinulle <3

 4. Jag skäms precis lika mycket för har inte heller just alls framkallat bilder sedan dottern var baby. Gjorde en gång sådana där fotoböcker med stort besvär i flera dagar, men lyckades sedan trycka på fel knapp och allt jobb försvann.. Så blev det sedan inte att göra på nyt, men nu har jag nog tänkt att jag ska försöka få det gjort. Inte kommer man ju ihåg datum eller så, men att ens få bilderna framkallade.

  Ha en skön kväll <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.