Torstai ja viikkosiivouksen paikka. Tänään sain energiaa vähän suurempaan kevätsiivoukseen joten nyt on ikkunat ja lattiat pestynä sekä tekstiilit tuuletettu. Parasta siivouspäivissä on kun samalla saa vaihtaa vähän esineiden järjestystä ja ehkä jopa joidenkin huonekalujen myös. Suuria muutoksia harvoin kaipaan, jo jonkun purkin siirtäminen tai vaihtaminen toiseen riittää.

————

Torsdag och veckostädning har stått på dagens schema. Fick ett ryck med lite mer städenergi så nu är fönstren och golven tvättade samt plädar och kuddar vädrade. Det bästa med städdagarna är nog när man får ändra om lite på små saker och kanske någon möbel till och med. Behöver eller saknar inga stora förändringar, ofta räcker det med att byta ut eller byta plats på en liten sak bara.

Mieli on jo niin kovin keväinen ja odotan kovasti pääsiäistä. Toisaalta on tosi mukavaa että pääsiäinen on tänä vuonna vasta huhtikuun puolessa välissä. Toivon kovasti että kevät on jo siihen mennessä ehtinyt saapua.
————

Längtar så otroligt mycket till våren och påsken. Tycker att det är härligt att påsken är först i mitten av april. Hoppas att våren har hunnit komma till dess.

Jos sitten sytyttäisi muutamat kynttilät torstai-iltaan. Kynttilöistä puheen ollen olen jo huomannut että ne ovat jääneet vähemmälle vaikka illat ovatkin vielä pimeitä.

Tunnelmallista torstai-iltaa!

————

Kanske man skulle ta och tända några ljus och slänga sig på soffan. Blir inte att tända ljus om kvällarna lika ofta nu, även om kvällarna fortfarande är mörka.

Mysig torsdagskväll!

4 Comments on “TORSTAIN KEITTIÖ | TORSDAGSKÖK

  1. Todella kaunista ja tuo penkki on aivan hurmaava 💕 onko penkki mistä? Se sopii täydellisesti teille 💟

    Ihanaa alkavaa viikonloppua, toivottavasti aurinko näyttäytyy ☉💕

  2. Kiitos <3 Se on Ellokselta 🙂 Tykästyin siihen aivan valtavasti ja se tuo kivasti sitä kaipaamani puun sävyä. Ihanaa viikonloppua, aurinkoa toivon minäkin <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.