Sunnuntai-aamuihin kuuluu monta kupillista kahvia. Näissä aamuissa on tietty rauhallisuus eikä kenelläkään yleensä ole kiire mihinkään, ei edes ruokakauppaan kuten lauantaisin. Jokainen touhuaa omiaan siinä sivussa.

————

Till söndagsmorgnarna hör det många koppar med kaffe i lugn och ro. Älskar lugnet i dessa morgnar då ingen har bråttom någonstans, inte ens till matbutiken som om lördagarna. Var och en pysslar med sitt vid sidan om och startar upp dagen sakta.

Pikku hiljaa valmistaudutaan ulkoilemaan. Toivottavasti sumu hälvenee ja aurinko näyttäytyy päivän mittaan. Eilen tuntui ensimmäistä kertaa siltä että kevät on ihan oikeasti nyt saapunut. Ulkoilun lisäksi meidän sunnuntaipäivään kuuluu ruoanlaittoa ja pyykkihuoltoa sekä läksyjen tarkistamista.

Ihanaa sunnuntaita!

————

Småningom ska vi göra oss i ordning för att gå ut. Hoppas att dimman lättar och solen visar sig längs med dagen. Igår kände man för första gången att nu är våren här alldeles på riktigt. För övrigt så blir det matlagning, bykande och genomgång av läxor så här på söndagen.

Ljuvlig söndag!

4 Comments on “HIDAS AAMU | LÅNGSAM MORGON

  1. Kauniiden kuvien kera tähän uuteen viikkoon 💛 sunnuntai aamun rauhallisuus on täälläkin ihanaa. 🤗 silloin aina kun vapaata ts. 🤗

    Mukavaa uutta viikkoa 💕

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.