Iltapäivän aurinkoinen olohuone. Nyt toden totta tuntuu keväältä. Täällä saaressa emme ole päässeet vielä siihen samaan lämpöön mikä oli vastassa kaupungissa. Tunsin itseni hieman ylipukeutuneeksi kun lähdimme kaupunkiin tyttären tanssitunnille. Mutta niin käy joka vuosi näin keväällä. Kadut olivat paljaat lumesta ja jäästä. Jopa tuuli tuntui ensimmäistä kertaa lämpimältä vasten kasvoja. 
————
Eftermiddagens soliga vardagsrum. Nu känns det verkligen som vår. Här på ön har vi inte ännu riktigt lika varmt och skönt som inne i stan. Kände mig en aning påklädd då vi åkte upp till stan idag på eftermiddagen när dottern skulle på sin danslektion. Men så går det varje år. Härligt att gå omkring en stund på bara gator och med en vind som kändes ljummen mot ansiktet.

Kirsikanoksia en ole vielä tänä vuonna ostanut, mutta muutama viikko sitten meille kotiutui tuo hauska pieni puska kauniine vaaleanpunaisine kukkasineen. Toivottavasti puska säilyy hengissä jotta saan sen istutettua ulos kesäksi.
Mukavaa iltaa!
————
Har inte ännu i år köpt körsbärskvistar, men för någon vecka sedan flyttade den här lilla busken hem till oss med sina vackra ljusrosa blommor. Hoppas den klarar sig så att jag kan plantera ut den till sommaren.
Skön kväll!

2 Comments on “IHANASTI AURINKOA | HÄRLIGT MED SOL

  1. Mikä hurmaus tuo puska on? Näyttää aivan loistavalta, ihastelin ja ihastelin 💕
    Täällä ollut kolmet kirsikanoksat ja hyvällä menestyksellä, ovat ne vaan olleet ihania 🌸

    Todella kauniit kuvat, näitä oli ilo katsella 💕

  2. Harmi kun en pistänyt nimeä muistiin ja heitin jo vahingossa lapun roskiin. Luulen että joku koristekirsikka tai vastaava. Kirsikan oksat ovat kyllä niin kauniit. Kiitos ja ihanaa viikonloppua <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.