Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Kevätauringon lämpimät säteet saivat minut raahaamaan imurin ulos kesähuoneeseen ja nyt talven pahimmat pölyt on siivottu pois. Lattiat ja ikkunat tosin odottavat vieläkin lämpimämpää keliä ja pesua. Koskaan aikaisemmin en ole ollut näin aikaisin liikkeellä tämän asian suhteen johtuen siitä että tämä tila on joka talvi ollut sullottu täyteen talvisäilössä olevia ulkokalusteita.

————

Skön söndagskväll!

Vårsolens varma strålar fick mig att släpa ut dammsugaren i sommarrummet och nu är det mesta av vinterns damm bort städat. Golven och fönstren väntar ännu på varmare väder och tvätt. Har inte någonsin tidigare varit i så här god tid med den här saken, men det beror nog mest på att det här utrymmet alltid tidigare varit proppfullt med sommarmöbler.

 Viime vuonna täällä oli vähän hempeämpi tunnelma mutta juuri nyt tuntui siltä että kaipaan tänne enemmän lämmintä puunsävyä ja luonnonmateriaaleja. Katsotaan miten sisustus täällä elää kevään ja kesän aikana. Parasta täällä on valkoiset seinät ja vaaleanharmaa lautalattia jotka mahdollistavat melkein kaikenlaisen tyylin sisustuksen suhteen.

————

Förra året var det litet mer mjukt och lantligt här inne, men just nu känner jag för lite mer värme i form av träfärger och naturmaterial. Vi får se hur inredningen lever här inne under våren och sommaren. Det bästa här är de vita väggarna och ljusgråa golvet som möjliggör nästan vilken som helst stil på inredningen.

Kevään suurimmat puutarhaprojektit keskittyvät nekin kesähuoneen ympärille. Kuistin sivuilla olevat kukkapenkit kaipaavat kunnostusta ja vanha mansikkamaa uutta paikkaa tulevasta keittiöpuutarhasta. Rikkinäinen ja aivan kamalan näköinen pressuhökötys, jonka alla on puutavaraa säilössä, on tarkoitus siirtää kuten muutamat rakennusaikaiset maakasatkin.

Niin se viikonloppu jälleen hurahti ja mennään kohti uutta viikkoa. Ja mikäli säätiedotukseen on uskomista niin ensi viikosta olisi tulossa entistä keväisempi ja sehän sopisi paremmin kuin hyvin.

Aurinkoa uuteen viikkoon!

————

Vårens största trädgårdsprojekt kretsar även de kring sommarrummet. Blombänkarna på båda sidorna om trappan behöver förbättras och jordgubbslandet ska få en ny plats i den blivande köksträdgården. En söndrig och ful presenningsgrej ska tas ner och virket som ligger i förvar där under ska flyttas liksom även några jordhögar som ligger kvar från byggtiden.

Så var det söndag igen och en ny vecka ligger framför dörren. Om man kan tro på väderprognosen så ska det blir ännu mer vårväder nästa vecka och det passar mig mer än väl.

Solsken till den nya veckan!

6 Comments on “SIIVOTTU KESÄHUONE | STÄDAT SOMMARRUM

  1. Olen aina ihastellut kesähuoneesi tunnelmaa ja saan siitä inspiraatiota omaan kesän projektiini. Ihan kohta pääsen minäkin alottelemaan hommia. Ihanaa kevättä odotellessa!

  2. Tätä kesähuonetta voi vaan ihailla ja ihailla 💟 se on aina niin kaunis 🤗 siellä varmasti tulee vietettyä iki muistoisia hetkiä 💟

    Ihanaa uutta viikkoa ☉

  3. Voi, kaunis kiitos sinulle <3 ja ihanaa kuulla että saat kuvistani inspiraatiota <3 On tämä kevät vaan niin ihanaa vuodenaikaa ja suunnitelmia on vaikka kuinka paljon 🙂 Iloa viikkoon sinulle <3

  4. Ihana kiitos sinulle <3 Näin talven jälkeen on niin valtava innostus päästä kuvaamaan jo ulos. Tuo mökki on meille kyllä niin rakas ja muistoja täynnä oleva tila <3 Kaunista viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.