Jaahas, niin me olemme jälleen jo perjantaissa. Mihin tämäkin viikko oikein katosi? Piti jo eilen postata tänne blogiinkin mutta illat ovat menneet tytärtä tanssitunneille kuskatessa. Kuvia olisi niin kevään ensimmäisestä kukkaistutuksesta kuin paljon muustakin. Tämä valoisuus innostaa taas kuvaamaan vähän jopa liikaakin 🙂

————

Jaha, så var det fredag då igen. Vart försvann den här veckan kan man undra? Skulle redan igår titta in här på bloggen, men kvällarna den här veckan har gått till att kuska dottern till danslektioner. Har bilder på bland annat vårens första blomplantering och mycket annat. Ljuset inspirerar till att fota mer igen, lite för mycket kanske till och med 🙂

Miten ihanaa onkaan herätä auringonpaisteeseen jo ennen herätyskelloa aamuisin. Tämä on minulle hyvin harvinaista, aamutorkku kun olen, mutta eilen ja tänään olen ollut hereillä jo ennen kelloa ja ylhäällä heti ilman torkuttamista. Voisin torkuttaa vaikka kuinka kauan yleensä ja ehdin siinä viidessä minuutissa nukahtaa oikein kunnolla ja jopa nähdä uniakin. Kuten aikaisemminkin olen sanonut niin parasta makkarissamme on juuri tuo aamuaurinko joka piirtää kauniin kuvion sälekaihtimien läpi seinälle.

————

Hur härligt är det inte att vakna till solljuset redan innan väckarklockan ringer på morgonen. Det att jag vaknar innan väckarklockan är väldigt sällsynt, morgontrött som jag är. Kunde somna om och om igen oändligt många gånger, men igår och idag har jag varit uppe ur sängen direkt. Som jag sagt tidigare så är det bästa med vårt sovrum just morgonsolen som lyser in genom spjälgardinerna och bildar ett vackert mönster på väggen.

 Perjantaitunnelma on kohdillaan, vatsat täynnä herkullista katkarapupastaa ja sauna lämpenee kohta puolin. Maljakossa tällä kertaa ruusut ja sohvan suklaatahroja peittää pussilakana. Joku oli nähtävästi syönyt suklaakakkua enkä nyt jaksanut irrottaa päällisiä pesuun.

Rauhallista iltaa!

————

Fredagsmyset är på gång, magarna fulla med god räkpasta och snart blir det varm bastu. En bukett med rosor och ett påslakan på soffan för att täcka in några chokladfläckar. Någon hade minsann ätit chokladkaka och jag hade ingen ork att just nu ta loss överdragen för tvätt.

Lugn och skön kväll!

2 Comments on “ENERGIAA AURINGOSTA | ENERGI AV SOLEN

  1. Perjantai tunnelma kohdallaan 🌸 ihana aurinko on piristänyt meitä kovasti tällä viikolla, ja on ollut niin keväistä 🌱 kuitenkin nautin silti suuresti kun aamulla on vielä kirpsakkaa ja iltaisin alkaa hämärtää 🤗 auringolla on kyllä ihana voima, ja niin se on täälläkin kamera saanut myös sen myötä kovasti työtä 🤗

    Mukavaa viikonloppua teille ❤

    Ps. Ja sohva näyttää todella hyvälle noin 🤗

  2. Nyt on toden totta paras vuodenaika, valoa ja tunnelmaa riittää <3 Kiitos, ajattelin että seuraava sohva voisi olla tuollainen pellavanvärinen 🙂 Ihanaa viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.