Täällä totutellaan kesäaikaan. Valoisammat illat ovat ihania mutta kyllä tämä kellojen siirto väsyttää muutaman päivän ajan ainakin meidän perheessä. Ilma on ollut aurinkoinen mutta kovin tuulinen. Kävin äsken vielä ulkona siivoamassa pois muutamat havut ruukuista ja osa ruukuista oli lentänyt pitkin pihaa. 
————
Här försöker vi vänja oss vid sommartiden. Visst är det härligt med ljusare kvällar men nog är det lite tröttsamt med den här klockändringen i några dagar, åtminstone känns den av här hemma hos oss. Ute har det varit soligt men väldigt blåsigt. Var just ute för att ännu städa undan lite gammalt granris men endel av krukorna hade flyget omkring i blåsten.

 Nyt on kevään ensimmäinen kukkaistutus tehty. Keväisiä sipulikukkia ja vähän pääsiäistunnelmaa kananmunien ja höyhenien muodossa. Löysin vihdoinkin täysin valkoiset narsissit. Irrotin varovasti sipulikukat toisistaan ja asettelin ne mullalla täytettyyn isoon vatiin. Narsissien lisäksi laitoin valkoisia krookuksia ja helmililjoja sekä muutamat tulppaanit.

————

Nu har jag gjort vårens första plantering. Våriga lökväxter och lite påsk i form av ägg och fjädrar. Hittade äntligen helt vita narcisser. Tog försiktigt loss blommorna från varandra och satte dem en och en i ett stort fat fyllt med mylla. Förutom narcisser blev det vita krokusar och pärlhyacinter samt några tulpaner.

Piha on melkein nyt kokonaan sulanut lumesta ja kukkapenkistä puskee joka päivä lisää krookuksia. Muistin että laitoin myös erilaisia valkoisia narsisseja maahan viime vuonna joten innolla odotan nouseeko ne sieltä. On tämä vaan niin ihanaa aikaa.
Mukavaa alkanutta viikkoa!
————
Nu har så gott som nästan all snö smultit på gården och det sticker upp fler och fler krokusar i blomrabatten för varje dag. Kom precis ihåg att jag planterade ju olika vita narcisser på hösten också och nu hoppas jag dom alla tänker komma upp och blomma. Visst är det en härlig tid nu.
Trevlig fortsättning på veckan!

5 Comments on “KEVÄÄN ENSIMMÄINEN KUKKAISTUTUS | VÅRENS FÖRSTA BLOMPLANTERING

  1. Siis voi kuinka kaunis istutus! <3 Ihasteltava! <3 Sinulla on kyllä niin taito tehdä kauniita istutuksia // silmää niin kauneudelle! <3

    Iloista uutta viikkoa! 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.