Mukavaa perjantaita sinne ruudun toiselle puolelle!

Aamulla heräsimme valkoiseen maahan ja lumisateeseen. Kylläpä se tuntui hieman oudolta kun oli jo tottunut lumettomaan maisemaan. Muistutin itseäni kuitenkin siitä että tänään on vasta viimeinen päivä maaliskuuta ja usein tähän aikaan vuodesta on jo melkein täysi talvi. Päivän mittaan lumet ovat jo aika suurilta osin sulaneet pois ja aurinkokin yrittää esille.

Tämä viikko on mennyt vähän niin ja näin kun tyttärelle iski vatsatauti. Joten päivät ja osittain yötkin ovat menneet hoivatessa ja siivotessa. Vatsatauti jos mikä herättää kyllä vimmatun tarpeen siivota. Tuntuu että jokaista paikkaa täytyy vähintään desinfioida ja putsata sekä puunata. Pestä ja pyykätä. Nyt vaan toivotaan että tytär paranee ja että me muut säästyttäisiin.

————

Trevlig fredag!

Här vaknade vi upp till ett vitt vinterlandskap och snö. Det kändes nog lite ovant då man redan hunnit vänja sig vid snöfria vyer och vårluft. Påminde mig själv om att det faktiskt trots allt ännu bara är den sista mars idag och ofta brukar det ju vara nästan full vinter den här tiden på året. Under dagen har den mesta snön töat bort och solen försöker titta fram.

Den här veckan har gått lite si och så då dottern fick magsjuka. Dagarna och en del av nätterna har gått till att sköta om henne och städa. Magsjuka om något väcker ett enormt behov av att städa. Känns att man helst vill desinficera allt, putsa och torka samt byka och tvätta. Nu ska vi hoppas dottern kryar på sig och att vi andra skulle klara oss undan.

Kuppi kahvia perjantai-iltapäivään ja syreenin tuoksua. Miestä töistä kotiin odottaen jotta voimme sitten rauhoittua viikonlopun viettoon. Huomenna on jo huhtikuu, ihan uskomatonta tämä ajan juoksu mutta lämpimämmät päivät ovat jälleen askeleen lähempänä.

————

En kopp kaffe denna fredagseftermiddag medan vi väntar hem mannen från jobbet så vi sedan kan ta fredagsmys och veckoslut. Imorgon är det redan april, helt otroligt hur fort tiden går, men visst känns det härligt att igen vara en månad närmare sommar och sol.

2 Comments on “KUPPI KAHVIA | EN KOPP KAFFE

  1. Voi että, oksutauti on niin ilkeä :-/ Tunnistan kyllä tuon tunteen myös itsessä, että kaikki kahvat ym. pitää tottavie niin jynssätä!

    Parantumista sinne teille ja mukavaa viikonlopun alkua! <3

  2. Kiitos kovasti <3 Miehellä tuli oksutauti vielä perjantaina mutta toivottavasti se nyt olisi ohitse. Iloista ja keväistä uutta viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.