Täällä ollaan jälleen pienen tauon jälkeen. Viikon verran taisi tämä blogi olla ihan hunningolla mutta välillä tekee jopa ihan hyvää otta hieman etäisyyttä näinkin mukaviin asioihin kuin valokuvaamiseen sekä bloggamiseen. Silmät ja aistit saavat levätä antaen uuden inspiraation syntyä.

————

Nu är jag tillbaka här igen efter en liten paus. En hel vecka blev bloggen alldeles övergiven, men ibland gör det till och med riktigt gott att ta lite distans även från så pass roliga saker som att fota och blogga. Ögonen och sinnena får vila och ge plats för ny inspiration att växa fram.

Tämän viikonlopun suunnitelmat menivät täysin uusiksi kun mies heräsi perjantaiaamuna vatsapöpöön. Hänen piti olla viettämässä mökkiviikonloppua kavereidensa kanssa ja me muut vuorostamme synttäreillä sekä yökylävieras täällä meillä. Sen sijaan viikonloppu on nyt vietetty tiiviisti kotosalla koko perhe yhdessä mikä toki on tuntunut oikein ihanalle myöskin.

————

Planerna för det här veckoslutet blev totalt omändrade efter att mannen vaknade med magsjuka på fredagsmorgonen. Han skulle iväg på stugsemester med sina kompisar och vi andra skulle på kalas och ha lite nattgäster, men nu blev det ju inte så alls. Istället har vi varit hemma hela familjen vilket ju känts riktigt härligt det också.

Ulkona on jäätävän kylmä eikä mikään ole vieläkään kukassa puutarhassa. Joka päivä käyn katsomassa krookuksia mutta ei vieläkään yhtään kukkaa. Tätä sunnuntaita sulostuttaa tuo herkkä kukkakimppu hempeissä väreissä ja viime viikonlopun kannulöytö kirpparilta.

Ihanaa alkavaa pääsiäisviikkoa <3

————

Ute är det fortfarande iskallt och inget blommar i rabatterna. Varje dag tittar jag till krokusarna men inga blommor ännu heller. Den söta lilla blombuketten med sina vackra färger och min loppisfyndade kanna piggar upp denna söndag.

Trevlig påskvecka <3

6 Comments on “PIENEN TAUON JÄLKEEN | EFTER EN LITEN PAUS

  1. Mukavaa kun olet takaisin kauniine kuviesi kanssa! <3 Täällä jo mietittiinkin, että koskahan postausta tulee :-)

    Tuo kimppu on jokin hurmaava, sitä instan puolella jo ehdin ihastella! <3 Olisi mukava, jos vielä löytyisi jaloleinikkiä! :-)

    Sunnuntai illan iloa! <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.