Olin ajatellut jotain enemmän tämän kaltaista pääsiäiseksi kuin talvea ja lumisadetta. Näin jo mielessäni kevään ensimmäiset lämpimät päivät ja puutarhahommia joiden välissä voisi lounastaa tai kahvitella kesähuoneessa. Mutta säälle emme voi mitään ja hyvä niin. Täytyy silti myöntää että oli monta pettynyttä ilmettä aamulla kun avasimme verhot ja vastassa oli täysi talvi.
————
Hade tänkt mig mer något sådant här till påsk än vinter och snö. Såg redan framför mig vårens första varma dagar med lunch och kaffe ute i sommarrummet mellan lite trädgårdsfix. Men vädrets makter kan vi inte påverka och bra så. Måste ändå medge att det var ett antal besvikna miner här imorse då vi öppnade gardinerna och möttes av fullständig vinter.

 Olen edelleen niin flunssainen etten ole jaksanut suoda koko pääsiäiselle vielä yhtäkään ajatusta. Ainuttakaan koristetta ei ole otettu esille ja villakoirat pyörivät nurkissa. Onneksi mies on suunnitellut ruokailut ja hoitanut kauppareissun. Ajatuksena olisi kyllä tänään saada imuroitua ja otettua esille mummin tekemä pääsiäisnoita ikkunaan lentelemään.
————
Är fortfarande så otroligt förkyld att jag har inte orkat ägna hela påsken en endaste tanke ännu heller. Inget pynt har tagits fram och dammtussarna virvlar omkring i knutarna. Som tur har mannen planerat maten och skött handlandet. Tanken är nog att idag dammsuga och ta fram mormors påskgumma som varje år får hänga i fönstret.

Rauhalliset suunnitelmat pääsiäisen varalla siis täällä. Painopiste niissä kaikista tärkeimmissä asioissa  eli yhdessäolossa, hyvässä ruoassa ja levossa.
Oikein ihanaa ja iloista pääsiäisen aikaa teille <3
————
Lugna planer inför påsken här med fokus på det allra viktigaste, samvaro, god mat och vila.
Önskar er alla en skön och god påskhelg <3

10 Comments on “ILOISTA PÄÄSIÄISTÄ | GLAD PÅSK

  1. Glad Påsk till er också Janina! Så otroligt vackra bilder igen:) Vi är förkylda här i stan, så få se när vi kan komma till Emsalö. Jag har inte ännu drabbats, men Lasse och verkar seg åkomma! Hoppas du kryar på dej också!<3

  2. Todella kauniit kuvat, ja mikä kattaus! <3 Tuollaisen pöydän ääreen istuisi kera hymyn! <3

    Parantumista ja iloista pääsiäisen aikaa teille! <3

  3. Aivan ihanat kuvat ja tunnelma! 💚
    Oikein hyvää pääsiäisen aikaa! 🐰

  4. Glad Påsk till er också <3 Oj, nej att ni också har förkylning. Hoppas ni kryar på er snart <3 Väldigt seg verkar den här förkylningen vara, haft min en vecka nu nästan men som tur känns det lite bättre idag. Skön påskhelg <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.