Toivottavasti teilläkin pääsiäinen sujuu yhtä mukavasti ja rauhallisesti kuin täällä. Ihanaa että huomenna on vielä vapaata koko perheellä ennen arjen aloitusta. Pääsiäisessä parasta on ehdottomasti kiireettömyys ja ettei ole sen suurempia odotuksia tai vaatimuksia. 
————
Hoppas ni har en lika skön och lugn påskhelg som vi. Härligt att det är ledigt för hela familjen ännu imorgon innan vardagen drar igång igen. Det bästa med påsken är nog att den är så kravlös, inga måsten eller tidtabeller att passa.

 Syödään hyvin ja on aikaa kattaa pöytä kauniisti sekä istua kaikessa rauhassa. Tiputtaa kahvit ja herkutella yhdellä suklaamunalla. Katsoa elokuvia koko perheen kesken sekä kyläillä sukulaisten luona. 
————
Äta gott och duka bordet vackert. Ha tid att sitta länge vid bordet alla tillsammans. Koka lite eftermiddagskaffe och äta ett chokladägg. Ha filmkväll och hinna hälsa på hos lite släktingar också.

Koleasta säästä johtuen tekee taas mieli poltella kynttilöitä ja takkaa. Tunnelmallista illan jatkoa.

————
Det råkalla vädret gör att man igen vill tända ljus och en sprakande brasa. Mysig fortsättning på kvällen.

2 Comments on “PÄÄSIÄINEN JATKUU | PÅSKEN FORTSÄTTER

  1. Tunnelmallista iltaa!
    Todella kaunis kattaus taas kerran ja tuo kimppu on niin UNELMA! <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.