Pääsiäispyhät ovat loppusuoralla. Pyhät ovat tuntuneet pitkiltä ja rentouttavilta. Toki olisi toivonut aika paljon lämpimämpää säätä. Kukkaistutukset rappusella nuokkuvat kylmyydestä. Onneksi sain sentään muutaman orvokin piristymään kun otin ne lämpöiseen eteiseen. Harva olisi varmaan uskonut näin kylmään ja lumiseen ilmaan pääsiäiseksi.

————

Påskhelgen börjar vara på slutrakan. Helgen har känts lång och avkopplande. Det man såklart hade önskat är ju betydligt varmare väder förstås. Blommorna på trappan hänger av kylan. Som tur fick jag några penséer att piggna till när jag tog in dem i värmen. Inte hade man ju riktigt tänkt sig sådan här kyla och snö precis.

Piipahdimme tänään nopeasti Ikeassa. Halusin ostaa vielä muutaman osan lisää heidän Sommar 2017 malliston astioita niin kauan kuin niitä vielä on saatavilla. Se on mielestäni niin kaunis ja todella hyvän hintainen. Mukaan lähti muutamat pienet kulhot sekä heräteostoksena uusi sohvanpäällinen. Nykyinen on osittain rispaantunut saumoista ja osa tyynynpäällisistä ei mene kiinni kun vetoketjut ovat rikki. Ja tällä kertaa valinta osui johonkin muuhun väriin kuin valkoiseen..

————

Tog en snabb sväng till Ikea idag. Jag ville passa på att köpa några till delar av deras vackra kärl i Sommar 2017 serien så länge de ännu finns att få tag på. Tycker det är en så vacker keramik och till ett fint pris dessutom. Så det blev några mindre skålar och så ett nytt sofföverdrag. Det gamla överdraget är sönder i sömmarna och kuddfodralen går ej att stänga eftersom dragkedjan är sönder. Och den här gången valde jag inte ens ett vitt överdrag…

Nyt suuntaamme kera keltaisen kukkakimpun vanhemmilleni syömään pääsiäisateriaa. Illalla saakin sitten jo asennoitua arkeen.

Iloista ja aurinkoista toista pääsiäispäivää!

————

Nu ska vi och den gula buketten iväg på påskmat till mina föräldrar. Ikväll blir det att igen ställa in sig på vardag.

Glad och solig annandag påsk!

4 Comments on “KIMPPU AURINKOA | EN BUKETT SOL

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.