Vihdoinkin ensimmäiset krookukset kukkivat pihalla. Kyllä tätä on odotettu. Hymy nousee huulille kun mustasta ja ruskeasta maasta nousee näin pirteät kaunokaiset ja lisää näyttäisi olevan tulossa. Muistelen että laitoin aika paljon erivärisiä krookuksia maahan syksyllä, saa nähdä kuinka montaa kukkaa saadaan ihastella. Näköjään nämä keltaiset olivat ensimmäiset ainakin.
————
Äntligen blommar de första krokusarna i trädgården. Som vi har längtat och väntat. Man kan ju inget annat än bli glad då dessa pigga skönheter sticker sig upp ur den bruna och svarta jorden. Tycker mig minnas att jag satt ganska mycket olika färgers krokusar på hösten, få se vilka som blommar. De här gula tycks i alla fall vara de första.
  Haravointiprojekti on aloitettu. Joka kevät se tuntuu melkein ylivoimaiselta mutta ihanalta kun se on tehty. Meillä on piha tavallaan kolmessa eri osassa jotka kaikki sisältävät aika suuret nurmialueet. Voisin tulevaisuudessa mielelläni pienentää nämä alueet suuremmilla kukkapenkeillä ja keittiöpuutarhalla. Myöhäisen kevään myötä myös kaikki puutarhatyöt ovat pahasti myöhässä. Kaivoin tänään kaikki kukkasiemenet laatikosta sillä ajatuksella että käyn ostamassa taimimultaa ja ruukkuja sillä aikaa kun tytär on tanssitunnilla. Olisi nimittäin varmasti jo korkea aika esikylvää kesän tuoksuherneet sun muut kukat.

————

Vi har också kommit igång med krattandet. Det projektet känns alltid lika enormt varje vår, men härligt sen när det är gjort. Vi har gården delad i tre delad varav varje del består av rätt stora gräsmattor. Kunde i framtiden gärna minska på dessa gräsytor med fler blomrabatter och en köksträdgård. I och med den sena våren är också alla trädgårdsprojekt försenade. Tog idag fram alla påsar med blomfrön med den tanken att jag ska gå och köpa mylla samt krukor idag under tiden medan dottern dansar. Det är väl hög tid att förkultivera sommarens luktärter och andra blommor.

2 Comments on “KEVÄÄN ENSIMMÄISET | VÅRENS FÖRSTA

  1. Hurmaavia kevään ensi merkkejä 😍 joka vuosi yhtä ihana ja jännittävä hetki 🤗

    Ihanaa viikonloppua 💛

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.