Aurinkoista perjantai-iltaa!
Tänään olemme saaneet nähdä varmasti melkein kaikki mahdolliset säätyypit. Vesisadetta, sumua, rakeita, ukkosta ja lopuksi ihana auringonpaiste. Hetkellisesti tuulet tuntuivat jopa lämpimiltä yhdessä auringon kanssa. Oli ihan pakko suunnata ulos istuttamaan nuo hurmaavan ryppyiset orvokit.
————
Solig fredagskväll!
Idag har vi nog fått ta del av så gott som alla typer av väder tror jag. Regn, dimma, hagel, åska och till slut solsken. Till och med vindarna kändes ljumma för en stund tillsammans med solen. Var ju bara tvungen att gå ut och plantera dom söta skryttiga penséerna.

Sillä aikaa kun auto sai uudet kesärenkaat alleen kävelin läheiselle kirpparille josta kerrankin löytyi jotain tosi kaunista. Tuo sini-kukallinen kulho. Kannatti siis kävellä kaatosateessa ja raekuurossa kirpparille. Voi, kun tuon kulhon kohta saisi täyteen valkovuokkoja <3
————
Under tiden som bilen fick nya sommardäck promenerade jag till loppisen var jag för en gångs skull hittade något vackert. Den blåvita skålen. Det lönade sig alltså att promenera i ösregn och hagel till loppisen. Oj, tänk om man snart kunde fylla skålen med vitsippor <3

Lyhyen viikon jälkeen on jälleen mukava rauhoittua viikonlopun viettoon. Toivottavasti saisimme nauttia keväisen kauniista säästä jotta pihan haravointi saataisiin valmiiksi. Suunnitelmissa on myös istuttaa kukkasiemenet sekä daalian mukulat ruukkuihin.
Kaunista viikonloppua!
————
Trots att det varit en kortare vecka så är det ändå skönt med veckoslut. Hoppas vi skulle få njuta av vackert vårväder så att vi skulle få krattandet av gården färdigt. I planerna är också att så blomfrön samt sätta dahliaknölarna i krukor.
Vackert veckoslut!

2 Comments on “PERJANTAIN KAUNEIMMAT | FREDAGENS FINASTE

  1. Täällä kanssa yksi uusi maljakko odottaa valkovuokkoja 🌼

    Ihana kirppislöytö, mahtava 😍 tuollaiset onnistuneet löydöt piristää päivää suuresti 🤗 kirpparilta on niin ihana tehdä löytöjä. Itsellä ainakin on aina kova odotus että jotain löytyisi 😅

    Iloista viikonloppua 💟

  2. Täällä sain tänään ensimmäisen kimpun valkovuokkoja <3 Voi ihanuus <3

    Olen täysin samaa mieltä, suurella odotuksella kun kirpparille menee niin kyllä sitä tulee niin iloiseksi jos tekee jonkun ihanan löydön.

    Aurinkoista alkavaa viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.