Kertakaikkisen kaunis kevätilta tänään. Ei kovin lämmintä mutta silti ihanaa. Tajusin tänään että kevät on kohta jo toukokuussa joten nyt kannattaa todella ottaa tästä upeasta vuodenajasta kaikki ilo irti vaikkei kevät meitä juuri lämmöllä hellikään. Tätä valoisuutta ja lintujen laulua tulee kuitenkin ikävä viimeistään marraskuussa. Riittävästi vaatetta päälle niin kyllä tarkenee.

Ruokailun jälkeen mentiin koko perhe ulos. Sain kesähuoneen ikkunat ja lattiat pestyä ja vähän sisustettuakin. Kannettiin rautasänky takaisin ulos kesähuoneeseen joten nyt vaan niitä leppoisia kesäpäivä odotellessa. Yläpihakin on nyt haravoitu, kiitos miehen.

Toivottavasti teidänkin ilta oli kauniin keväinen.

————

En vacker vårkväll idag. Inte så värst varmt men härligt ändå. Insåg idag att våren ju alldeles snart är så långt som i maj- måndad så nu gäller det verkligen att ta ut allting av denna bästa årstid. Även om våren inte direkt skämmer bort oss med värme precis. Senast i november saknar man det här ljuset och fågelkvittret i alla fall. Bara man klär på sig ordentligt så klarar man sig utmärkt.

Efter maten gick vi ut hela familjen. Jag fick fönstren och golven tvättade i sommarrummet och så lite inredning också. Vi bar ut järnsängen hit igen, nu väntar vi bara på sköna lata sommardagar. Övre gårdsplanen är krattad den också, tack vare mannen.

Hoppas ni också haft en vacker vårkväll.

2 Comments on “KEVÄTILTA | VÅRKVÄLL

  1. Tuo on niin ihana 😍 kelpaa viettää ihania kevät ja kesä päiviä 🤗 todella kaunista 🌼❤

    Kaunista iltaa ❤

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.