Miten upeasti toukokuu onkaan alkanut. Vihdoinkin kauan odotettua aurinkoa ja lämpöä. Tuntuu että luonto on odottanut tätä yhtä paljon kuin me ihmisetkin. Parin päivän aikana tuolla ulkona on tapahtunut vaikka mitä. Pensaat ja puut vihertävät jo ihan pienesti ja valkovuokkoja näkee nyt melkein kaikkialla. Västäräkki pariskunta on saapunut nurmikolle hiippailemaan ja kimalaiset pörräävät. Näinä iltoina ei malttaisi tulla sisälle laisinkaan.

————

Hur underbar maj-månad vi haft så här långt. Äntligen kom den efterlängtade solen och värmen. Tror att naturen har längtat efter det precis lika mycket som vi människor. På ett par dagar har det hänt massor där ute. Man kan se en liten grön nyans på buskar och lövträd, vitsippor finns det nästan överallt nu. Paret sädesärla har kommit och humlorna har vaknat. Sådana här kvällar stannar man helst ute.

Tiedän että on luvattu taas viilenevää säätä mutta nautitaan niin kauan kuin tämä ihanuus kestää. Hyvä puoli on myös toistaiseksi viileät yöt sillä saan nuo leikkokukat kestämään kauemmin kun vien ne ulos terassille tai kesähuoneeseen yöksi. Nämä leinikit ovat kestäneet jo viikon. Aina ei tarvitse olla kimppua sillä joskus yksittäinenkin kukka on yhtä kaunis. 
Mukavaa kevätiltaa!
————
Jag vet att dom lovat kallare väder igen men vi njuter så länge det varar. Fördelen med de lite svala nätterna är att mina snittblommor håller längre när jag kan föra ut dem under natten. De här ranunklerna har hållit redan en hel vecka. Alltid behöver det inte vara en hel bukett eftersom också endast en blomma kan vara precis lika fint.
Skön vårkväll!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.