Mukavaa torstai-iltaa!

Miten nopeasti tämäkin päivä on taas mennyt. Illan tanssitreenit ja kauppareissut hoidettu ja perhe syötetty joten nyt voi rauhoittua iltaan. Iltapäivällä ehdin nopeasti ottaa muutaman kuvan keittiöstä. Siellä kuten kaikkialla muuallakin mikään ei juuri muutu mutta nyt oli niin kauniit valkovuokot maljakossa. Olen suunnitellut että tänä vuonna aion yrittää nauttia luonnon kukista entistä enemmän joten valkovuokkoja onkin sitten tullut poimittua melkein päivittäin lenkin varrelta.

————

Trevlig torsdagskväll!

Så fort den här dagen har gått den också. Kvällens dansträningar och matuppköp är undanstökade och familjen har fått mat i sig så nu kan man ta kväll. Hann ta några bilder ifrån köket tidigare under eftermiddagen. Inget ändrar sig där, liksom ingen annanstans här hemma heller, men just nu står en vacker bukett med vitsippor på bordet. Har tänkt att jag ska försöka njuta så mycket som möjligt av naturens blommor i år och nu har det blivit en bukett med vitsippor nästan varje dag.

Viikonloppua silmällä pitäen leivoin pitkästä aikaa kakun. Se odottaa perjantain kahvihetkeä. Nyt suihkuun ja sitten illan Vain Elämää jakso telkkarista.

Hyvää yötä!

————

Bakade en kardemummakaka till helgen. Den står och väntar på fredags kaffet. Nu blir det en dusch och sedan kvällens avsnitt av Vain Elämää på tv:n.

God natt!

2 Comments on “KEITTIÖN PÖYDÄLLÄ | PÅ KÖKSBORDET

  1. Valkovuokot ovat niin ihania 💗 itsekin sain eilen yllättyä kun mies toi töistä tullessaan kimpun 🌼 niin olin näitä odottanut ja aivan ihana yllätys oli 💗

    Mukavaa iltaa 💛

  2. Ovat kyllä kevään odotetuimmat kukat 🌸 Voi, mikä ihana yllätys sinulle, nuo on niitä kaikista ihanimmat yllätykset 💕 Kaunista viikonloppua 💗

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.