Pionit tuoksuvat ihanasti kesälle. Onneksi näitä kaunokaisia saa jo kaupoista sillä nyt kyllä kaikki kesää lupaavat asiat ovat tarpeen tässä kylmyydessä joka aina vaan näyttää jatkuvan. Tiedän että säästä ei pitäisi valittaa koko ajan mutta kun nyt vaan alkaa olla mitta jo niin täynnä tätä kylmää ja koleaa säätä. Ei voisi uskoa että koululaisten kesäloma alkaa muutaman viikon kuluttua. Eilen facebook muistutti minua vuoden takaisesta kuvasta jossa olin kuvannut vihreitä koivunlehtiä.
————
Pionerna doftar till ljuvlig sommar. Som tur kan man köpa dessa fina blommor i blombutiken för just nu behövs nog allt som påminner om sommar i denna kyla som bara tycks fortsätta och fortsätta. Jag vet att man ska inte gnälla över vädret hela tiden men just nu börjar nog måttet bli lite väl rågat av denna kalla vår. Inte kan man ju tro att skolbarnens sommarlov börjar om några veckor. Igår påminde Facebook mig om en bild från förra året samma dag när jag hade fotat gröna björklöv.

 Katoin pöydän olkkarin puolelle ilta-aurinkoon tänään illalla. Siinä istuessa lämpöisessä auringossa ja pionin tuoksussa pystyi ainakin kuvittelemaan että olisi jo kesä. Mies teki kana-caesarsalaattia ja itse olin leiponut focacciaa spelttijauhoilla.
————
Dukade bordet i vardagsrummet ikväll så vi kunde sitta och äta i kvällsolen. I den varma solen och piondoften kunde vi åtminstone fantisera att det redan är sommar. Mannen hade gjort en god caesarsallad och själv hade jag bakat focaccia på speltmjöl.

 Tästä on hyvä aloittaa tanssin ja juhlien täyteinen viikonloppu. Ohjelmaa riittää niin huomiselle kuin sunnuntaillekin. Nyt saunan kautta Vain Elämän pariin.

Iloista viikonloppua!

————

En bra start på ett veckoslut fyllt av dans och festligheter. Såväl morgondagen som söndagen är programfyllda. Men nu i bastun och sen Vain Elämää på tv:n.
Trevligt veckoslut!

2 Comments on “PERJANTAI-ILTA | FREDAG KVÄLL

  1. Herkullinen ja ihana iltapala hetki ❤ täälläkin leivoin viime viikolla vastaavaa leipää ja tuli niin hyvää 🤗

    Täällä nautitaan jo toisesta pioni kimpusta, on ne vaan hurmaavia ❤

    Ihanaa äitienpäivä viikonloppua! 💕

  2. Itse leivottu leipä on niin hyvää, harmillisen harvoin vaan tulee tehtyä.
    Huomenna täytyykin käydä katsomassa josko löytyisi taas pioneja. Ihanaa viikonloppua <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.