Hei pitkästä aikaa. 
Elämä on siirtynyt ulos ja aika koneella istumiseen on minimissään. Kuvia tulee kyllä otettua mutta en malta istua koneella niitä käymässä läpi. Illat kun kuluvat pääosin tuolla ulkona. Tuntuu että kaikki puutarhan kevätkiireet kasaantuivat yhdelle kertaa kylmän kevään takia. Mutta nyt alkaa piha ja kukkapenkit olla siinä mallissa että kaipaavat enää kastelua ja ylläpitoa joten eiköhän tämä kevätinnostus tästä tasoitu pikku hiljaa.
————
Hej, det var länge sen sist. 
Livet har förflyttats utomhus och tiden att sitta inne vid datan är minimerad. Det blir nog fotat en hel del men har inte ro att sitta inne och gå igenom bilderna. Kvällarna spenderas mestadels ute. Det känns som att trädgårdens alla vårbestyr blev till en enda gång i och med den kalla våren. Men nu börjar gården och blombänkarna vara i sådant skick att de endast behövs vattnas och skötas om lite i taget. Månne inte vårbestyren tar ett lite lugnare tempo så småningom.

Terassikalusteetkin ovat paikoillaan ja täällä ulkona on tullut istuttua jo muutamana iltana. Niin ihana tämä kevään raikkaan vihreä väri puissa ja pensaissa. Lintujen laulu ja pihalle eksyy vähän väliä rusakko poikasineen sekä naapurin kissa.
————
Terassmöblerna är på plats och här har vi suttit redan några vackra vårkvällar. Älskar den här gröna färgen som just nu är på alla träd och buskar. Så fräsch och frisk färg. Fåglarna kvittrar och ibland hittar haren med sina ungar till gården och grannens katt.
  Tänä iltana kylvin tillit ja muutamat kesäkukat. Kaivettiin myös neidonruusu maahan. Toivottavasti se on yhtä ihana kuin se vanhan ajan ruusu joka kasvaa appiukon pihassa. Nyt saa vaan muistaa olla ahkera kastelemisen suhteen sillä ulkona on todella kuivaa. Nyt jännitän onnistuuko kylvöt ja daalioiden istutukset ym. Puutarhajutuissa kun niin moni asia vaikuttaa onnistumiseen, eikä mistään voi olla varma.

Mukavaa viikonloppua!

————

Ikväll sådde jag dill och lite sommarblomsfrön. Vi planterade också en buskros som jag hoppas är lika ljuvlig som den gammeldagsrosen som växer på svärfars gård. Nu måste man bara komma ihåg att vattna flitigt för det är väldigt torrt ute. Väntar med spänning om mina sådder och dahlia planteringar lyckas. Det är så många saker som inverkar på allt när det gäller trädgård och man kan inte vara säker på att man lyckas med allting alla gånger.

Trevligt veckoslut!

4 Comments on “KEVÄTILLAT | VÅRKVÄLLAR

  1. Siellä on todella viihtyisää ja kaunista 💛 voin niin kuvitella kuinka ihana tuossa on istua ja aistia kaikkia kevään juttuja 🌿💕

    Kaunista viikonloppua 💛

  2. Kiitos kovasti 💗 Kyllä nyt on niin ihanaa aikaa paitsi tänään on jäätävän kylmä mutta sisäpäivä onkin ihan tervetullut. Tunnelmallista iltaa 💗

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.