Sateiseen iltaan pitkästä aikaa muutamat kuvat sisältä. Paljon ei ole tullut viime aikoina kuvattua sisällä melkein laisinkaan. Maljakossa alkukesän hurmaava pioni. Tuoksu on niin kesäinen. Eilen katselin pionipenkkiä ja joitain nuppuja sieltä on tänäkin vuonna tulossa. Niitä odotellessa.

————

En regnig kväll och några bilder här inifrån. Har inte blivit fotat så mycket inomhus på senaste tiden. Försommarens absoluta favorit blomma, pionen, som doftar sommar. Igår tog jag en titt på pionrabatten och det ser ut att bli en del knoppar där även i år.

Kesäsade kastelee mukavasti kukkaistutuksia ja sisällä on oikein tunnelmallista. Varsinkin kun lupailevat huomiselle jo taas aurinkoa ja vähän enemmän lämpöä.

Tunnelmallista sadeiltaa!

————

Sommarregnet sköter kvällens vattning av blombänkar och planteringar och här inne är det rikitgt mysigt. Speciellt när dom lovar mer värme och sol till imorgon igen.

Mysig regnkväll!

8 Comments on “PIONIN TUOKSUA | PIONDOFT

  1. Aivan hurmaavan näköinen pioni 💟 ei tuota voi kun ihastella 💟 täällä jo tulevalle viikonlopulle varasin pioni kimpun koska synttäri pionit jäi saamatta kun varausta ei otettu huomioon. Höh.

    Ihanaa sadeiltaa 💟

  2. Pionit ovat niin ihania <3 No voi höh, miten harmillista ettei varausta oltu otettu huomioon :( Toivottavasti saat nauttia pionin tuoksusta nyt tulevana viikonloppuna.

    Tunnelmallista sadeiltaa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.