Mikä ihana kesäpäivä tänään onkaan ollut. Ensimmäinen päivä jolloin pystyi tuntemaan miten lämpö oikein hohkaa ilmassa. Lisää tällaisia kiitos. Heräsin pirteänä aikaisin ja aamulenkki oli kävelty jo kahdeksan jälkeen. Kesäaamut, niissä on vaan jotain taianomaista. 
————
Vilken ljuvlig sommardag vi haft idag. Första dagen då man riktigt känner hur värmen dallrar i luften. Mer sådana här tack. Vaknade pigg tidigt och hade redan hunnit gå morgonpromenaden efter klockan åtta. Det är något magiskt med dessa sommarmorgnar.

Olemme ehtineet sekä leipoa että siivota sillä huomenna on luvassa toinen osa miehen neljäkymppisistä. Käytiin tyttären kanssa kyläkaupassa ja tien varrelta saimme poimittua tämän perjantain kukat. Jollekin rikkaruohoja, minulle kauneimmat kesäkukat. 
Mukavaa ja auringon täyteistä viikonloppua <3
————
Vi har hunnit både städa och baka för imorgon ska vi fira makens fyrtioårsdag för andra gången. Vi gick till vår lilla bybutik med dottern och på vägen hem fick vi plockat fredagens blommor. Ogräs för någon, för mig en av de vackraste sommarblommorna.
Trevligt och soligt veckoslut <3

3 Comments on “PERJANTAIN KUKAT | FREDAGENS BLOMMOR

  1. Voi kuinka herkät ja ihanat kuvat! <3 Itsekin todella pidän nuista, ne ovat niin kauniin yksinkertaisia! <3 Siksi juuri näyttäviä :)

    Mukavaa juhla viikonloppua! 🙂

  2. Minäkin tykkään noista kukista niin, etten niitä kukkapenkistä pois kitke 🙂 Hyvää sunnuntaita!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.