Olen jo jonkin aikaa kaivannut jotain pientä muutosta olohuoneen kalustusjärjestykseen. Olohuone on kuitenkin aika hankalan mallinen ja tämä kalustusjärjestys lienee kaikista paras. Eilen illalla sain kuitenkin pienen ajatuksen ja tänään se oli kokeiltava. Korkea lasikaappi sai vaihtaa paikkaa tv-huoneen matalamman kaapin kanssa. Pieni muutos mutta iloinen sellainen. Jopa mies tykkäsi että olohuone on nyt avarampi ja valoisampi.
————
Jag har redan länge saknat någon liten förändring på möbleringen i vardagsrummet. Rummet är inte det lättaste att få inrett och den nuvarande möbleringen lär vara den mest optimala i alla fall. Igår kväll fick jag ändå en liten idé som jag bara måste prova på idag. Det höga glasskåpet fick byta plats med det lägre skåpet i tv-rummet. En liten förändring men en glad sådan. Till och med mannen tyckte vardagsrummet nu känns luftigare och ljusare.

 Tykkään kovasti kun sain lisää laskutilaa johon voin tehdä kivoja asetelmia. Huomista sadepäivää ajatellen keräsin tänään kaapin päälle kesäisen kukkaniityn maljakoihin. 
————
Själv tycker jag om att få en till yta där jag kan göra små roliga stilleben på. Med tanke på morgondagens utlovade regn plockade jag idag ihop en lite blomsteräng i vaser.

Juhannusviikossa ollaan jo, aivan uskomatonta miten nopeasti aika taas juoksee. Jopa vähän haikeaa, tämä aika ennen juhannusta kun on niin raikkaan vihreä ja valoisa. Mutta onneksi on silti vielä kesää jäljellä.
Kaunista juhannusviikkoa!
————
Så är vi redan i midsommarveckan, otroligt hur tiden rusar. Litet vemodigt eftersom den här tiden innan midsommar är så grön och ljus. Men som tur har vi sommar kvar ännu.
Vacker midsommarvecka!

6 Comments on “VAIHTELU VIRKISTÄÄ | OMBYTE FÖRNÖJER

 1. Nuo asetelmat ovat aivan i h a n i a! <3

  Järjestystä on aivan ihana muuttaa, pienikin piristää todella 🙂 Itse kokeilin toissa viikolla extempore muuttaa järkkää mutta ei ollut niin toimiva joten… vanha parempi. Jäi kuitenkin mieleen, että miten voisi muuttaa… 😉

  Mukavaa sadepäivää! <3

 2. Kiva muutos ja tuo laskutila on aina niin plussaa! <3
  Asetelmassa on niin ihanaa kesän niittyfiilistä, että alkoi tuntumaan heti juhannukselta.

 3. Kiitos <3 Luonto tarjoaa parastaan :) Tiedän niin tuon tunteen kun jotain muutosta haluaisi, mutta silti tietää että se nykyinen on se kaikista toimivin kuitenkin. Onneksi pienetkin muutokset tuovat paljon iloa.

  Tunnelmallista sadeiltaa <3

 4. Kiitos <3 Kyllä, ehdottomasti laskutila on kiva kun saa laitettua pieniä asetelmia. Luonnon oma kukkakauppa tarjoaa juuri nyt parastaan, voi miten ihanaa nyt onkaan <3 Tunnelmallista iltaa 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.