Kesäkuun viimeinen ja ulkona puhaltaa myrskytuulet. Sateelta olemme vielä ainakin toistaiseksi välttyneet mutta puista putoaa oksia ja käpyjä kovan tuulen seurauksena. Olen onnellinen ettei pionit ole vielä puhjenneet kukkaan joten luulisin niiden selviävän tästä myräkästä.
————
Sista juni idag och ute blåser det stormvindar. Har tillsvidare åtminstone klarat oss utan regn men det faller ner grenar och kottar från träden när det blåser så hårt. Är glad att pionerna inte ännu slagit ut så de torde klara detta oväder.

 Kävimme miehen kanssa iltapäivästä ulkoilemassa tuolla saaren kauneimmassa paikassa ja hyvä ettemme lähteneet lentoon. Mutta on tuo paikka aina vaan yhtä upea, säällä kuin säällä ja jokaisena vuodenaikana. Tällä kertaa huomioni kiinnittyi erityisesti tuohon taivaaseen. Melkein kuin maalaus nuo värit.
————
Idag på eftermiddagen for vi med mannen ut hit till öns vackraste platser och tur vi inte flög iväg med vinden. Men nog är det alltid lika vackert här, oavsett väder eller årstid. Den här gången fick den dramatiska himlen min uppmärksamhet. Den är ju nästan som en målning.

 Loppuilta nautitaan sisätiloissa ruusujen tuoksusta. Olen saanut poimia muutamat kimput vanhempieni juhannusruususta. Ja nyt omalle pihallekin on istutettu tätä perinteistä kaunotarta. 
Ruusuntuoksuista iltaa!
————
Resten av kvällen njuter vi inomhus och av doften från rosorna. Jag har fått plocka några buketter från föräldrarnas midsommarros. Och nu har vi också äntligen planterat denna fina och traditionella ros på vår egen gård. 
Önskar er en rosendoftande kväll!

2 Comments on “MYRSKYISÄ PERJANTAI | STORMIG FREDAG

  1. Hurja oli tuuli eilen. Huivi meinasi kaulasta lähteä ja kyllä tunsi vastatuuleen kävelevänsä! Aika kesämyrsky todellakin, mutta jotenkin kivakin 🤗

    Nuo ruusut ovat todella sievät maljakossa, aivan hurmaavat 💟 näyttää kauniilta 💟

    Iloista lauantaita! 🍓

  2. Nyt on ollut todella tuulista jo monen päivän ajan eikä lämmöstä ole tietoakaan mutta onneksi tänään vaihteeksi jo vähän paistoi aurinkokin. Juuri sain vielä muutamat oksat juhannusruusua maljakkoon joten niistä nautitaan vielä hetken.

    Ihanaa alkanutta heinäkuuta sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.