Nyt sataa vettä mutta onneksi saimme sentään vähän kesän tuntua muutaman päivän ajan. Täällä on ainakin nautittu joka hetkestä, niin odotettu tuo lämpö kyllä oli. Viikonloppuna kaikki ateriat tuli syötyä ulkona aamupalasta iltapalaan.
————
Nu regnar det men som tur har vi fått känna av lite sommarvärme de senaste dagarna. Här har vi i alla fall njutit av varenda stund, värmen var så otroligt efterlängtad. Under veckoslutet åt vi alla måltider utomhus från frukost till kvällsmål.

Pergolan alla on mukava istua suojassa auringon paahteelta. Villiviinit ovat vuosien aikana kasvaneet sen verran että antavat jo varjoa ja niiden lisäksi viritimme muutama vuosi sitten ostetun aurinkopurjeen. 
————
I pergolan är det skönt att sitta i skydd från det heta solgasset. Vildvinen har vuxit under åren så att de nu ger bra med skugga och så hängde vi upp ett solsegel som legat i förrådet några somrar.

Valot ja kynttilät luovat tunnelmaa kesäiltoihin. Väistämättä huomaa että illat ja yöt alkavat jo hiljalleen hämärtyä. 
Tunnelmallista iltaa!
————
Belysningen och levande ljusen ger en mysig stämning i sommarkvällen. Visst märker man nu att kvällarna och nätterna sakta börjar skymma och bli mörkare.
Mysig kväll!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.