Tänä vuonna näitä kesän upeimpia kukkia sai odottaa harvinaisen kauan. En muista että pionit koskaan olisivat kukkineet näin myöhään. Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Ja näitä jos jotain kannattaakin odottaa. Toistaiseksi minulla kukkii ainoastaan nämä valkoiset mutta tänään myös vaaleanpunaiset Sarah Bernhardit ovat aukaisseet nuppujaan.
————
I år fick man vänta på dessa vackra blomster ovanligt länge. Minns inte att pionerna skulle ha blommat så här sent någonsin förut. Men bättre sent än aldrig. Och dom här om något lönar det sig att vänta på. Tills vidare är det bara de vita som blommar men idag har även den ljusrosa Sarah Bernharden öppnat sina knoppar.

 Eilinen sade oli onneksi kaatanut ainoastaan kaksi kukkaa maahan jotka aamulla kävin poimimassa maljakkoon. Nyt toivon ettei lähipäivinä sataisi kovin paljoa jotta saamme nauttia tästä kukkaloistosta. Muutaman päivän lämpö teki ihmeitä myös puutarhassa sillä nuppuja puskee monessa kukassa ja muutamat lajikkeet kukkivat jo.
————
Gårdagens regn hade som tur bara fällt två blommor till marken som jag plockade in på morgonen. Nu hoppas jag att det inte regnar värst mycket de närmaste dagarna så vi får njuta av denna blommorna. Några dagars värme gjorde under också i trädgården för många knoppar har nu stuckit sig fram och många blommor har börjat blomma.

2 Comments on “VIHDOINKIN PIONEJA | ÄNTLIGEN PIONER

  1. Voi hurmaus, tuosta ei kyllä kukka kaunistu 💚 ovat kyllä niin ihania ❤ täälläkin useaan otteeseen maljakossa piristänyt 🌸
    Ihana pieni vaaleanpunerrus tuossa yhdessä ❤

    Ihanaa päivää! ❤

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.