Kaunis ilta tänään vaikka kovin paljon lämmintä ei ole mutta villatakissa ja villasukissa tarkenee istua hetken terassilla kunnes aurinko laskee. Eilisen sateen kaatamat pionit keräsin maljakkoon ja uusi pöytä pääsi paikoilleen terassille. 
————
En vacker kväll idag även om den inte är så värst varm. Men med ylletröja och yllesockor klarar man att sitta ute tills solen går ner bakom skogen. Pionerna som gårdagens regn hade fällt till marken plockade jag och ställde i vasen och det nya bordet kom på sin plats på terassen.

Mieheni nikkaroi jälleen yhden pöydän pyynnöstäni. Ajatuksena että se olisi tässä terassilla mutta nyt tuosta pöydän kannesta tuli niin kaunis että mietin josko saisi pöydän jotenkin sopimaan sisälle sittenkin. Katsotaan. Sopii se oikein mallikkaasti tuohon terassillekin.
Suloisen kaunista kesäiltaa!
————
Mannen snickrade igen ihop ett bord på min önskan. Tanken är att det ska få stå här på terassen men nu blev ytan så vacker att jag funderar om man ändå borde ta nytta av bordet inomhus istället. Återstår att se. För visst passar det ypperligt här på terassen också.
Önskar en en vacker sommarkväll!

3 Comments on “KESÄILTA | SOMMARKVÄLL

  1. Tuo pöytä näyttää niin todella hyvälle ❤ se olisi varmasti aivan omiaan myös sisälle 🤗 ja voi nuita ihania kukkakimppujasi… 🌸💚

    Sunnuntain iloa! 💟

  2. Ihanat kukat upealla pöydällä. Mitä lautaa käytitte pöytään? Se on niin hieno että olisi omiaan sisällä.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.