Illan kastelukierroksella oli pakko hakea kamera sisältä ja ikuistaa vaaleanpunaiset pionit lämpimän kellertävässä ilta-auringossa. Pionit täällä kasvihuoneen nurkalla aukaisivat nuppunsa vasta nyt ja toisessa pionipenkissä on vielä muutamat nuput jäljellä. Se hyvä puoli kai tässä viileässä kesässä on että kukista saa nauttia pidempään sitten kun ne vihdoinkin kukkivat.
————
Var tvungen att hämta kameran inifrån under kvällens vattningsrunda för att ta några bilder på de här ljusröda pionerna i den gyllene gula kvällsolen. Pionerna här i rabatten vid växthuset har först nu börjat blomma och i den andra pionrabatten finns ännu några knoppar kvar. Det positiva med den här kyliga sommaren är väl att vi får njuta längre av alla blommor sen när de äntligen börjar blomma.

Monta lajiketta on vielä täysin kukkimatta kuten tuoksuherneet ja unikot joten onneksi on nämä pionit.
Mukavaa iltaa!
Ännu är det mycket som inte alls blommar som till exempel luktärterna och vallmon så till alla lycka finns pionerna.
Trevlig kväll!

4 Comments on “PIONIT ILTA-AURINGOSSA | PIONER I KVÄLLSSOL

  1. Ovat ne kyllä aina yhtä viehättäviä 🌸❤ ja tuo väri on niin ihana ❤

    Olisin kaivannut vielä pioneja viikonlopuksi mutta eipä löydy. Kimppu auringonkukkia lähti sitten matkaan. 🌻

    Ihanaa perjantaita! ❤

  2. Rakastan näitä ihanan ihania kuviasi <3 Aina vaan yhtä kauniita ja tunnelmallisia. Ja pionit ovat upeita, ne ovat yksi lempikukistani. Harmi vain, ettei omassa pihassamme kasva niitä - ei ole enää tilaa, ellen taas ala kukkapenkkejä uudistamaan 🙂 Kaunista kesän jatkoa!

  3. Upeat pioni ovat mutta niin on auringonkukatkin 🌻 Yllätyin että niitä on jo kaupoissa mutta ollaanhan me jo kohta elokuussa. Aurinkoista sunnuntaita 💗

  4. Voi ihana kiitos sinulle, ilo kuulla 💗 Totta, kukkapenkkeihin ei mahdu loputtomasti kaikkia ihanuuksia jota mielellään puutarhaan itse haluaisi. Aurinkoista sunnuntaita 💗

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.