Joka päivitykseen mahtuu näköjään nyt kukkia mutta tämä aika on vaan niin ihanaa. Kukkakaupassa en ole käynyt kuukausiin kun juuri nyt saa omalta pihalta kukkia maljakkoon asti. Tänään siivosin muutaman kukkapenkin ylikukkineista kukista ja sen jälkeen otin korin ja sakset ja keräsin korin täyteen perjantaikimpun aineksia.
————
Det blir väldigt mycket blommor nu i varje inlägg men den här årstiden är bara så ljuvlig. Har inte besökt blombutiken på några månader eftersom mina blommor i trädgården räcker till små buketter. Idag städade jag upp i en del rabatter där vissa blommor har blommat över. Efter det tog jag korgen och saxen och plockade hela korgen full med ingredienser till fredagsbuketten.

 Erityisen upealta tuntuu että tämän kimpun kukkaset olen kasvattanut ihan itse joko siemenistä tai juurakoista paitsi suklaakukan. Kimppuun pääsi kehäkukkia, tuoksuherneitä, yrttejä ja muutama daalia sekä sitä suklaakukkaa. Mukaan vielä muutaman ylikukkineen pioniunikon siemenkotia.
Viimeinen viikonloppu ennen koulujen alkua joten siitä otetaan kaikki ilo irti. Toivottavasti säät suosii kuten on ennustettu.
Mukavaa viikonloppua!
————
Extra speciellt känns det att jag har själv odlat alla blommor till den här buketten utom chokladblomman. I buketten fick det bli ringblomma, luktärt, örter och så några dahlior samt chokladblomma. Pionvallmon har blommat över så jag tog tillvara fröställningarna som också fick komma med i buketten.
Sista veckoslutet innan skolstart så här ska det njutas till fullo. Hoppas vädret blir så fint som dom lovat.
Trevligt veckoslut!

4 Comments on “PUUTARHAKIMPPU | TRÄDGÅRDSBUKETT

  1. Aivan ihanat kukat ja tuo kori on suloinen. Aurinkoista viikonloppua🌻☀️🌻

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.