Mitkä loppukesän ilmat saatiinkaan. Lämpö hellii ja nautin joka hetkestä. Yritän varastoida näitä hetkiä ja tunnelmia talvea varten. Eilen illalla juhlittiin kaunista perjantaita grillipizzoilla. Mieheni on oikea kokki kolmonen joten itse en voi ottaa kunniaa näistä herkuista mutta kyllä oli hyvää.
————
Vilket sensommar väder vi fick. Värme och jag njuter av varje sekund. Försöker ta till vara på de här stunderna och stämningarna inför vintern. Igår firade vi den vackra fredagen med grillpizzor. Min man är en otroligt duktig kock så jag kan inte ta äran för det här godsakerna, men oj så gott det smakade.

 Alkuillasta puhalsi vielä lämpimät tuulet joten katoin pöydän ulos terassille. Pöydälle pääsi eilinen puutarhakimppu. Ihastuin näihin loppukesän väreihin. Erityisen iloinen olen tuosta punertavasta kehäkukasta. Viime vuonna minulla oli niitä perinteisiä keltaisia mutta keltainen ei vaan oikein ole minun värini. Tämä punertava oli muistaakseni nimeltään Bronzed Beauty.
————
Vindarna var ännu ljumma i den tidiga kvällen så jag dukade bordet ute på terassen. Gårdagens trädgårdsbukett fick plats på bordet. Tycker så om de här lite mörkare sensommarfärgerna. Speciellt glad för den lite röda ringblomman. Förra året hade jag av de traditionella gula sorterna, men gult är inte riktigt min färg. Den här rödaktiga hette Bronzed Beauty om jag minns rätt.

Täällä paistuu mustikkapiirakka uunissa. Iltapäiväkahveja siis odotellessa.
Kaunista lauantaita!
————
Här gräddas en blåbärspaj som bäst i ugnen och vi längtar redan till eftermiddagskaffet.
Vacker lördag!

2 Comments on “EILINEN PIZZAILTA | GÅRDAGENS PIZZAKVÄLL

  1. Tuo oli yksi mitä piti kokeilla mökillä ollessa, grillipizzaa siis mutta aika ei riittänyt kaikkeen. Joku kerta vielä siis 🤗 herkulliselta näyttää 🤗
    Jos muuten joskus viitsit vinkata niistä savustin perunoista mistä oli puhe niin mukava juttu 🤗

    Ihanaa lauantai iltaa 💛

  2. Anteeksi tosi paljon etten ole muistanut niitä perunoita. Hyvä kun muistutit, laitoin linkin yhteen ohjeeseen tämän päivän postaukseen. Ehkä niitä ei enää tänä vuonna ehdi mutta ensi kesänä sitten 😊

    Aurinkoista sunnuntaita 💗

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.