Elokuu on jo puolessa välissä ja arki on pyörähtänyt käyntiin tyttären eilisen koulun aloituksen myötä. Tavallaan arki on odotettu sillä rutiinit antavat päiviin sen tietyn jatkumon ja tavallisuuden. Vaikka kieltämättä vähän väsyttää näin aluksi, mutta muutaman päivän kuluttua se kulkee varmasti jo ihan mukavasti. 
————
Vi är redan i halva augusti och vardagen har kört igång i och med dotterns skolstart igår. Skönt med vardag på sitt vis eftersom rutiner ger en bra struktur och trygg alldaglighet. Lite tröttsamt är det visserligen att komma in i rutinerna igen, men efter några dagar löper det oftast fint.

Pimeneviin iltoihin on mukava sytytellä kynttilöitä ja kovasti löytyy taas sitä joka syksyistä sisustusinspiraatiotakin. Uusia ideoita syntyy ja nyt jo kaipaa sitä leppoisaa kotoilua iltaisin jolloin voi vaan käpertyä sohvalle. 
————
Det är mysigt att igen tända belysningen och levande ljus om kvällarna. Även den vanliga höstinspirationen vad det gäller inredning har vaknat och nya idéer väcks till liv. Nu saknar jag det där vanliga hemmamyset inomhus om kvällarna när man får krypa upp i soffan en stund och bara vara.

Kuvissa tunnelmia elokuisesta illasta kasvihuoneessa. Tännehän en tänä kesänä laittanut muuta kuin Mårbacka pelargonin ja yhden uuden viiniköynnöksen. Näin loppukesästä voin todeta että oikein hyvä ja viihtyisä tila oli näinkin vähällä vehreydellä ja kastelukierroksilla kiitin itseäni siitä ettei vielä tätäkin tarvinnut kastella. Maljakkoon kun aina voi poimia lisää vihreää jos sitä kaipaa.
Tunnelmallista iltaa!
————
På bilderna ser ni lite glimtar från en augustikväll i växthuset. Jag planterade ju inget mer här inne än en Mårbacka pelargon samt en ny vinranka den här sommaren. Och så är i slutet av sommaren kan jag konstatera att det räckte bra med lite mindre grönska och på kvällens vattningsturer tackade jag ofta mig själv för att det inte fanns mer än så här att vattna. Man kan ju alltid plocka in lite mer grönt och ställa i en vas om man så vill.
Mysig kväll!

10 Comments on “MENNÄÄN KOHTI SYKSYÄ | VI GÅR MOT HÖST

  1. Voi että on taas mahtavat tunnelmakuvat. Millä kameralla ja objektiivilla kuvasit nämä?

  2. Aivan hurmaavat tunnelmat, tuossa on varmasti mitä ihanin viettää kauniita iltoja hyvässä seurassa ❤❤

  3. Sun kuvat on kyllä niiiin upeita! Nuo kaikki (oman pihan) kukat! Mistä olet löytänyt nuo ihanat roikkuvat kyntteliköt? Entäs sattuisitko tietämään mistä saisi niitä pyöreitä metallisia roikkuvia kynttiläpidikkeitä?

    Mukavaa sunnuntaita!

  4. Kiitos paljon <3 Kyllä on ollut ihana istua iltaa ja toivottavasti ehkä saamme vielä jonkun lämpimän illan tälle syksylle. Iloista viikon jatkoa <3

  5. Here we have fall already and it is very early this year, much too early I think. But I hope we all get a sunny and beautiful fall <3 Take care <3

  6. Kiitos paljon <3 kuin myös sinulla :) Nuo roikkuvat ostin kesällä Zetasista kun piipahdettiin Ruotsissa ja nuo pyöreät tilasin noin vuosi sitten http://www.sunds.fi kaupasta. Toivottavasti löydät jostain. Kaunista alkusyksyä, voi kun tulisi edes vähän lämpöisemmät ilmat.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.