Niin se oli sitten kesä virallisesti loppu ja huomenna alkaa syksy. Suurin kesästä luopumisen haikeus koettiin jo silloin kun koulut alkoivat ja ilmatkin ovat olleet jo jonkin aikaa syksyiset. Kuitenkin kesän loppuminen konkretisoituu näin syyskuuhun mentäessä.
————
Så var det då officiellt slut på sommaren för imorgon börjar hösten på riktigt. Det största vemodet för att sommaren är slut kände jag nog redan då när skolorna började och så har det har ju varit höst i luften redan en tid. Men visst blir det på något sätt mer konkret nu att sommaren faktiskt är slut när vi går in i september.

Puutarhajuttujen osalta ajatukset ovat jo ensi kesässä. Uusia kukkapenkki- ja istutushaaveita. Tämä kesä kun oli jotenkin ilmojen suhteen vähän hassu niin unelmoin jo myös lämpimistä kesäaamuista ja illoista. Mutta sitä ennen on aika nauttia syksyn kirpeydestä ja tunnelmallisista illoista takkatulen ääressä.
————
Men jag har redan trädgårdsdrömmar inför nästa säsong. Nya planer på blomrabatter och planteringar. Den här sommaren hade nog lite konstigt väder så jag drömmer mig också redan till varma sommarmorgnar och kvällar. Men innan dess är det tid att njuta av krispig höstluft och mysiga kvällar inne framför en sprakande brasa.

Kaunista elokuun viimeistä iltaa !
————
Med önskan om en vacker kväll denna sista augusti!

4 Comments on “ELOKUUN VIIMEINEN | SISTA AUGUSTI

  1. Voi mikä ihana sävy on kynttilöissä ja kukassa! <3 Se on niin lemppari! Ja tunnelma kuvissa on tapaasi niin ihana! <3

    Iloista syyskuun alkua! <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.