Ihanaa alkanutta syyskuuta. Illat hämärtyvät aikaisemmin ja jo yhdeksältä on ihan pimeätä. Parasta aikaa ulkona paistaa vielä kaunis alkusyksyinen ilta-aurinko. Sisällä on silti ihana tunnelmoida kynttilöillä ja rauhoittua viikonlopun viettoon. Mukavaa kun perjantait tuntuvat jälleen perjantaille.
————
Fin september-månad till er. Kvällarna skymmer tidigare och redan vid klockan nio är det riktigt mörkt. Som bäst lyser en vacker kvällssol med en nyans som andas tidig höst. Inomhus är det mysigt att tända ljus och lugna sig inför veckoslutet. Härligt när fredagarna igen känns som fredagar.

Illan kastelukierroksella leikkasin parit scabiosat maljakkoon. Kylvin kukat siemenistä suoraan maahan toukokuussa mutta vasta nyt ne alkavat kukkimaan. Siemenseoksessa oli noita tumman liilan sävyisiä ja valkoisia. Ulkona muutamat kukkaset alkavat jo näyttämään aika surkeilta joten viikonlopun aikana on varmasti siivottava niitä kaikista huonoimpia pois.
Mukavaa viikonloppua!
————
Plockade in några scabiosa-blommor under kvällens vattningsrunda och ställde dem i en liten vas. Sådde dem från för direkt i jorden i maj men nu först börjar dom blomma. Det var en fröblandning med mörk lila och vita. Såg att ute börjar en del blommor se väldigt trötta och trista ut så det blir att städa bort de sämsta under veckoslutet.
Trevligt veckoslut!

4 Comments on “PERJANTAITUNNELMAA | FREDAGSMYSIGT

  1. Ihana tunnelma, niin kuin aina sun kuvissa!<3 En ennättänyt edelliseen kommentoimaan, että mulle käy tismalleen samalla tavalla kuin sulle, että saan päähäni jonkin idean, vaikka kukista ja sitten se on pakko heti toteuttaa.:)
    Tuon kukan nimen laitan muistiin ensi kevättä varten! Upea!
    Ihanaa viikonloppua!<3

  2. Ihana kiitos sinulle <3 Eikö olekin jännää kun yhtäkkiä vaa saa päähänsä jonkun vision ja sitten se on toteutettava heti 🙂 Googlasin että suomeksi tuo taitaa kulkea myös nimellä törmänkukka. Ihania hetkiä tulevaan viikkoon <3

  3. Saakohan tuommoisia maljakoita ja tuota telinettä jostan ostaa vai onko jokin vanha aarre?:)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.