Ja nyt on kohta aika kerätä puutarhakalusteet varastoon talvisäilöön. Ja aurinkovarjo odottaa pesua ja talvisäilöä sekin. En usko että tänä syksynä on enää luvassa niin lämpimiä päiviä tai iltoja että tarkenisi istua ulkona. Toki päivällä voi auringossa olla lämmintä mutta niiden päivien varalle riittää muutamat tuolit.

————

Och snart är det tid att plocka in trädgårdsmöblerna i förrådet inför vintern. Även solseglet väntar på en omgång i tvättmaskinen innan vinterförvar. Tror nämligen att vi knappast får så varma dagar eller kvällar mer den här hösten att man klarar av att sitta ute. Eller om dagarna kan det förstås nog bli varmt, men för det räcker några stolar.

Etenkin tämä rottinkikalusto kiittää mitä varhemmin se pääsee syksyn kosteutta varastoon pakoon. Saan aika paljon kyselyitä näistä kalusteista ja ne ovat siis Ikean tämän kesän mallistoa. Käyttötarkoituksessa luki että olisivat ainoastaan ulkokäyttöön mutta meillä ne on kyllä kesän aikana silti tummuneet. Itseäni se ei haittaa sillä tykkään niistä myös enemmän patinoituneina.

————

Framförallt glad blir nog den här rottinggruppen desto tidigare den får komma in i förrådet och bort från höstens fukt. Får en del frågor om det här möblemanget och det kommer alltså ifrån Ikeas sommarkollektion som de hade nu i somras. Det stod att de är avsedda endast för utomhusbruk men våra har nog blivit mörka på sina ställen. Men jag tycker om dem även som lite patinerade också.

 Valot saavat jäädä talven yli sillä uskon että niille on käyttöä pimeinä iltoina.  Tänä iltana terassi tyhjeni jo yhdestä jutusta joka sai uuden käyttötarkoituksen muualla mutta siitä lisää joku toinen kerta.

Tunnelmallista iltaa!

————

Belysningen får stanna över vintern för jag tror den kommer i användning under mörka kvällar. Ikväll tog vi redan bort en sak från terassen som fick ett nytt ändamål på en annan plats, men mer om det en annan gång.

Mysig kväll!

4 Comments on “KAIKELLA ON AIKANSA | ALLT HAR SIN TID

  1. Apua, niin se vaan pitisi päästää jo kesästä irti, vaikka ei haluaisikaan. Noissa varastoon laitoissakin on oma hommansa. Olisi ihana, kun olisi sellaiset kalusteet, jotka pärjäisivät talven yli ulkona. Puutarha tuntuisi silloin olevan enemmän olemassa, vaikka siellä ei oleskeltaisikaan. Mutta meilläkin viedään kalusteet varastoon syksyisin..
    Teillä näyttää niin tunnelmalliselta ja kauniilta! 💙

  2. Sama täällä, ei millään haluaisi luopua kesästä joka jotenkin jäi kokonaan tulematta tänä vuonna. Hassusti ajattelen yhä että tulee vielä lämmintä mutta tosi asia on että ulkona on jo niin syksyistä. Pipoa ja hanskoja tarvitsee jopa välillä. Totta, olisi ihana jos olisi kalusteita jotka voisi jättää ulos. Ja meillä kun tuo varastotila on minimaalinen niin saa aina survoa ja miettiä tarkkaan 🙂 Iloista viikonloppua <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.