Piti jo viikonloppuna laittaa nämä kuvat tänne mutta sitten päivät vaan jotenkin kuluivat taas niin nopeasti. Vaikka syksy onkin jo täällä niin pihalla on vielä mukava puuhastella ilmojen salliessa. 
————
Skulle redan under veckoslutet titta in här med dessa bilder men så gick dagarna igen så snabbt. Även om hösten är här finns det alltid något att göra utomhus när vädret är vackert.

 Syksyn tullen olen taas ottanut esille lämpimät peitot johon on ihana käpertyä illalla. Tänne tv-huoneeseen olisi kiva jossain vaiheessa saada hankittua tarpeeksi iso sohva jossa kaikilla olisi tilaa. Nyt meinaa olla vähän ahdasta kun jopa kissalla pitää olla oma paikkansa iltaisin sohvalla.

————

Har igen tagit fram mjuka filtar och täcken som man kan krypa under nu när kvällarna är mörka och kyliga. Drömmer om att en dag kunna byta ut soffan till en större där alla skulle ha gott om plats här i tv-rummet. Nu brukar det ofta bli litet trångt när till och med katten ska ha sin egen plats i soffan på kvällarna.

Tällä viikolla meillä suunnitellaan ja valmistellaan synttäreitä sillä viikonloppuna juhlitaan tytärtä. Synttärisankari on jo esittänyt toiveen kakusta jonka tulee olla marenkinen joten sitä tässä kovasti jo mietin miten sen toteutan. Nyt iltapalan tekoon ja sitten vielä hetkeksi telkkarin eteen illan ohjelmien pariin.

Mukavaa iltaa!

————

Den här veckan har vi lite födelsedagsförberedelser på gång här eftersom vi firar dottern inkommande veckoslut. Födelsedagsbarnet har redan framfört sin önskan om en kaka som ska innehålla maräng åtminstone. Nu lite kvällsmål och sen en stund framför tv:n och kvällens program.

Trevlig kväll!

2 Comments on “TÄÄLLÄ TAAS | HÄR IGEN

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.